Psiha i seks 03. studenoga 2023.

Kako se svaki horoskopski znak nosi s tugom?

Foto: Unsplash Neki horoskopski znakovi će se nositi s tugom tako što će se potpuno zatvoriti u sebe
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Način na koji se ljudi nose sa tugom ili smrću bliske osobe zaista se razlikuje od osobe do osobe. Neki će se nakratko isplakati i odmah se vratiti svojoj svakodnevnoj rutini, dok će neki jako teško podnositi gubitak.

Ne postoji ispravan ili pogrešan način kako se nositi s tugom. Sve ovisi o tome kako tuga utječe na osobu i što će ona napraviti kako bi se osjećala bolje. Neki horoskopski znakovi će se nositi s tugom tako što će se potpuno zatvoriti u sebe i odbijati razgovarati s bilo kim, dok bi neki čak mogli osjećati i ljutnju. No, drugi će u tim teškim trenucima pokušati biti drugima podrška i podsjetiti ih da gubitak voljene osobe ne mora značiti i gubitak sebe. Ti znakovi trudit će se podsjetiti druge da je život vrijedan življenja. 

Ovan

Ovan je općenito hrabra osoba, čak i kada je u pitanju nošenje s tugom. Imat će potrebu poduzeti nešto u tim trenucima i neće htjeti dugo ostati tužan. Htjet će se uključiti u projekte ili odnose, samo kako bi mogao nastaviti dalje. Izbjegavat će odmaranje jer to može povećati rizik da ga obuzme tuga pa to izbjegava bez obzira na sve. 

Možda te zanima... 4 najsebičnija horoskopska znaka Psiha i seks

Bik

Bik se zna nositi sa svojom tugom. Budući da je zemljani znak, shvaća važnost pronalaženja stvari koje će ga prizemljiti u trenucima tuge, često tražeći prijatelje i članove obitelji radi utjehe. Iako možda izvana izgleda staloženo, bik ponekad procesuira ono što se događa u miru i samoći. No, to ga ne sprječava da bude prisutan u drugim situacijama kada je potrebno.

Blizanci

Blizanac se zbog tuge osjeća kao da nema kontrolu. Ne samo da se mora boriti s gubitkom, već je prisiljeni suočiti se sa svojom nemoći, a to je da ne može sve kontrolirati. Iako je inače društveni znak, u trenucima tuge voli vrijeme provoditi sam kako bi ponovno uspostavio osjećaj sigurnosti i promijenio mišljenje o trenutnoj situaciji.

Rak

Iako je poznat po tome da je jedan od najosjetljivijih znakova, rak ima tendenciju tugovati u tišini. Postoji razlika između svakodnevne tuge koja se može pojaviti u njegovom životu i gubitka, koji se ne može promijeniti zbog čega teško razmišlja o tome. Sve što može učiniti je pustiti da se tuga slegne kako bi mogao nastaviti dalje. 

Lav

Lav će preskočiti prvih nekoliko faza tugovanja i odmah prijeći na pregovaranje. Ne zna se suočiti sa stvarnošću gubitka pa pregovara sa svojim unutarnjim glasom tražeći znakove u svakom kutku svog života kako bi dokazao da će prebroditi tugu. Iako ne traži pomoć, bolje se nosi s tugom kada ima podršku. Povjeravanja drugima i potvrđivanje njegovi emocija ključna je za njegovo izlječenje.

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks

Djevica

U trenucima tuge, djevica će stavljati previše pritiska na sebe. Mislit će ako je bila bolja i pažljivija osoba ili nešto bolje napravila da bi osoba koju je izgubila još bila prisutna. Naravno, u pozadini svog uma zna da nijedna od ovih misli nije istinita, ali to ne znači da se te misli neće pojaviti. Kako bi prekinula te misli, treba ju uvjeriti da je učinila najbolje što je mogla. 

Vaga

Vaga se mora osjećati dovoljno ugodno u svom okruženju kako bi u potpunosti izrazila svoje emocije ako želi imati ikakvu šansu da prebrodi tugu. Dok procesuira gubitak, mora razgovarati s ljudima u svom životu, plakati, naljutiti se i ispustiti sve što pritišće njezino srce. Izvana se pokušava pretvarati da je sve u redu radi dobrobiti drugih, ali ako se zatvori u sebe, to neće biti dobro ni za koga. 

Škorpion

Škorpion će tugu često logički analizirati kako bi joj dao smisao. Apstraktno može biti zastrašujuće za njega, a upravo je smrt najapstraktnije iskustvo. Kako bi se nosio s gubitkom, racionalno će mu pristupiti i ići korak po korak. Nakon što gubitak kategorizira i intelektualizira u svojoj glavi, moći će prihvatiti što se dogodilo i krenut će dalje.

Strijelac

Strijelac se veže za lijepe trenutke koje je podijelio s osobom koju je izgubio što ima velike posljedice na proces njegovog ozdravljenja. Tuga je za njega posebno teška pa će pokušati pobjeći negdje gdje nikada nije bio, ali to mu neće odvariti pažnju od tuge. To će samo još više naglasiti odsustvo izgubljene osobe.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi kojima se uvijek možete obratiti za pomoć Psiha i seks

Jarac

Jarac će se pokušati utješiti sa stvarima koje su mu pružale utjehu u mlađim danima. TV emisije koje je gledao stotinu puta, hrana koja podsjeća na sretne trenutke i pronalaženje predmeta (poput starih plišanih igračaka) od osobnog značaja sve su što će koristiti kako bi se osjećao manje usamljeno. Iako nijedna od ovih stvari nije ključ za izlječenje, one zasigurno olakšavaju nošenje s tugom.

Vodenjak

Samo uz svoje najbliže vodenjak će srušiti svoje zidove i izraziti svoju tugu. Iako potiče one oko sebe da osjećaju svoje osjećaje bez obzira na njihovo porijeklo, sam teško prihvaća da ne mora uvijek biti jak. Mora shvatiti, bilo sam ili uz pomoć svojih voljenih, da mora pomoći i sebi jednako kao i drugima. 

Ribe

Nosi tugu sa sobom gdje god da ide i teško joj je prihvatiti da je netko zauvijek otišao iz njezinog života. Iako se izvana može činiti kao da je krenula dalje, njezin unutarnji svijet pun je nemira. Kako bi si pomogla, mora njegovati svoju kreativnost, bilo da se to radi o stvaranju neke vrste umjetnosti ili samo o konzumiranju iste. Iscjeljenje će se dogoditi s vremenom, a ne ako ju se prisiljava na to.

Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.