Psiha i seks Seks i veze 09. srpnja 2022.

"Prevario me, ostali smo zajedno, ali nikad neće biti isto"

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon 22 godine što smo ih proveli zajedno, otkrila sam da me partner vara.

"Poruku u kojoj moj suprug piše kako je prilikom zadnjeg susreta doživio 'intenzivno zadovoljstvo', greškom je poslao meni, a ne svojoj ljubavnici. Sada neprestano zamišljam njega kako vodi ljubav s drugom ženom, a te misli su mi ponovno probudile želju za seksom", opisala je svoje iskustvo čitateljica Guardiana, a mi ga prenosimo:  

"Suprug i ja upoznali smo se kada sam ja imala 18, a on 19 godina. Strast koju smo osjećali jedno prema drugom bila je vrlo intenzivna. Tijekom naših tridesetih godina seks je bio redovit i ljubavan, a kako smo se približili i u ušli u četrdesete prestali smo imati seksualne odnose.

Možda te zanima... Pet najčešćih muških fetiša i kako ih uklopiti u seksualni život Psiha i seks

Pokušavala sam supruga zainteresirati za seks, izazovnim odijevanjem i kroz govor tijela, ali svi moji pokušaji bili su bezuspješni. Znala sam da nešto nije u redu, ali bojala sam se suočiti s istinom. Sad kad gledam s odmakom, mislim da je tišina koja je postala dominantna između nas stvorila prostor za nevjeru.

Sada tri godine nakon zatišja u spavaćoj sobi i razotkrivanja njegova preljuba počeli smo razgovarati i ponovno voditi ljubav. Slijedimo slične obrasce kakve smo imali ranije, ali novost je moje izmijenjeno emotivno stanje. Osjećam se prilično očajno jer još uvijek volim osobu koja me povrijedila, slomila mi srce i ponizila me. Ali ipak ta njegova izdaja nas je prisilila da se pozabavimo razlozima zbog kojih u nekoliko zadnjih godina naše veze nismo imali intimne odnose.

Odlučili smo ostati zajedno, ali znam da stvari nikada neće biti iste. Osjećam se prazno i očajno iako vjerujem da me još voli, ali isto tako stalno imama na umu da ponekad imama seks s njim zato da on to ne bi činio s drugom ženom."

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.