Psiha i seks 04. studenoga 2021.

Iskoristi mladi Mjesec u znaku Škorpiona za velike promjene u životu

Foto: shutterstock Mladi Mjesec dolazi nam danas, 4. studenog u 22.14
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Večeras nas u 22.14 očekuje mladi Mjesec u Škorpionu, a donosi veliku energiju promijene, unutarnjeg propitkivanja i senzualnosti

Danas, 4. studenog, u 22.14 na nebu će osvanuti mladi Mjesec u znaku Škorpiona. Sama sezona Škorpiona potaknula nas je da se okrenemo sebi i svojim osjećajima, a to će biti posebno naglašeno ovog tjedna. Škorpionom vlada asertivni Mars i transformativni Pluton što znači da je pred nama razdoblje unutarnjeg propitkivanja i razmišljanja

Energiju mladog Mjeseca u Škorpionu osjetit ćeš ostatak tjedna pa zato brzo kreni u promišljanje. Idući mladi Mjesec očekuje nas 4. prosinca kada ulazi u znak Strijelca i donosi dozu optimizma koja nam je svima potrebna. Prije idućeg mladog Mjeseca ne zaboravi i na puni koji će na nebu zasjati 19. studenog. 

Propitkivanje dovodi do velikih promjena

Ako si ikada tražila vrijeme za promjenu, sada je došlo. Kombinacija energije mladog Mjeseca i Škorpiona osigurat će ti dovoljno volje da propitkuješ svoje najskrivenije osjećaje i ideje te da ih napokon ostvariš. Otkrit ćeš i svoju misterioznu i senzualnu stranu, posebno ako si Škorpion u podznaku ili mjesečevom znaku. Čak i ako misliš da si stvorila navike i rutine koje ti odgovaraju i čine tvoj život ugodnim, sada ćeš pronaći još više načina kako ostvariti želje i stvoriti još ugodniji život. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Kombinacija energije mladog Mjeseca i Škorpiona osigurat će ti dovoljno volje da propitkuješ svoje najskrivenije osjećaje i ideje te da ih napokon ostvariš
 

Ono što će doživjeti potpuni procvat je i tvoj romantični život. Energija mladog Mjeseca napunit će te strastima koje proizlaze iz tvoje novostečene samouvjerenosti. Ako već neko vrijeme uživaš u razgovoru i druženju s nekim posebnim, ovaj tjedan će nestati sve što te koči u ostvarivanju dubljeg odnosa. Iskoristi ovu jedinstvenu priliku da napraviš prvi korak i tko zna, možda se rodi ljubav koja će trajati cijeli život. 
 

Možda te zanima... Horoskop za svih 12 znakova za razdoblje škorpiona Psiha i seks
 

Utjecaj ovog mladog Mjeseca trajat će još dugo

Možda će kroz koji dan mladi Mjesec prerasti u puni, no osjećaji i temelji koje sada stvoriš pratit će te tijekom cijele naredne godine, možda i duže. Jednom kada shvatiš koliko je ljepše živjeti život, a ne samo prolaziti kroz njega bez previše emocija, teško ćeš se vratiti na staro. 

Možda ćeš shvatiti da ti posao koji radiš ne donosi previše užitka ili da jednostavno nema načina da napreduješ dalje te ćeš se baciti u potragu za novim poslovnim prilikama. Godinama sanjaš o figuri zbog koje ćeš se osjećati privlačnije i zadovoljnije? Sada je vrijeme da se odlučiš na tome i raditi. Temelji koje postaviš ovaj tjedan mogli bi potpuno promijeniti tvoj cijeli život zato svakako iskoristi ovu jedinstvenu priliku i prigrli energiju koju donosi mladi Mjesec u znaku Škorpiona. 
 

Možda te zanima... Kako ti podznak znak može pomoći pronaći pravu ljubav Psiha i seks Možda te zanima... Horoskop za studeni za svih 12 znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.