Psiha i seks 02. studenoga 2021.

Horoskop za studeni za svih 12 znakova

Foto: shutterstock Mjesečni horoskop za studeni 2021.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Studeni svim znakovima donosi više fokusa na karijeru, ali i na unutarnja promišljanja i osjećaje

Pred nama je siv i hladan dio godine, no isto ne vrijedi i za horoskop. Možda se tempo života krajem godine usporava kako se pripremamo za blagdansku sezonu, ali još nije vrijeme da se potpuno opustimo. Tijekom studenog očekuje nas nekoliko zanimljivih astroloških trenutaka. Nakon mladog Mjeseca 4. studenog, na redu je druga pomrčina Mjeseca koja će se pojaviti 19. studenog. Tijekom studenog se i nakon dugo vremena Merkur ne kreće retrogradno što je olakšanje za sve horoskopske znakove. 

Zajednički nazivnik svim znakovima tijekom studenog je karijera. Kako se pojedini planeti kreću kroz kuće koje označavaju karijeru i komunikaciju, tako će se otvoriti cijeli niz novih poslovnih prilika, ali i šansi za unapređenje postojećih. Osim na karijeru, mnogi znakovi fokusirat će se i na duhovnost - ipak smo i dalje u sezoni Škorpiona. 

Ovan

Vrijeme je za nove i odlučne poteze u karijeri. Zahvaljujući Veneri koja prolazi kroz tvoju desetu kuću, onu profesionalnu, karijera će ti procvasti. Entuzijazam i motivacija bit će ti na visokoj razini, a to će primijetiti i tvoje kolege i nadređeni. Od kraja studenog pa sve do Božića Sunce će prolaziti tvojom kućom edukacije i avanture zbog čega ćeš biti puna energije i spremna ne samo na nove poslovne poteze, nego će napokon doći i vrijeme da posvetiš više vremena tjelovježbi. Fizički napor vježbanja dat će ti još više energije i izdržljivosti da ostvariš sve velike planove koje si zamislila. 

Bik

Nitko ne uživa u vremenu provedenom doma kao bik, no Venera koja se šeta tvojom kućom avanture u tebi će stvoriti želju da ga napokon napustiš, barem nekoliko sati dnevno. Uživat ćeš u brojnim prilikama da s prijateljima, obitelji ili kolegama s posla provedeš više vremena u prirodi. Pokušaj na svaku avanturu koja ti se ukaže odgovoriti "DA!" i vidjet ćeš da je pred tobom cijeli jedan novi svijet koji ne možeš pronaći doma. Sve to pomoći će ti da se još više formiraš kao osoba i stvoriš još snažnije odnose s bližnjima. 

Blizanac

Merkur, planet koji vlada tvojim znakom, napokon izlazi iz kuće strasti i romantike te ulazi u kuću zdravlja. Posljednjih nekoliko mjeseci možda si uživala u avanturama i romantičnim zgodama i nezgodama, ali sada dolazi vrijeme da fokus s drugih prebaciš na sebe i svoje zdravlje. Kako se bliži kraj godina, sve se više posveti svakodnevnim navikama i rutinama koje će ti pomoći u novu godinu ući organizirana i smirena. Također bi bila dobra ideja da u svakodnevni plan uvedeš i nekoliko minuta za meditaciju kako bi se uspokojila sa svojim mislima. 

Rak

Oko 19. studenog očekuje te prava prekretnica u odnosima s bližnjima. Kako se bliži pomrčina Mjeseca, tako ćeš sve bolje vidjeti pravo lice onih kojima si okružena. To može biti odlična prilika da iz života ukloniš ljude koji ti crpe energiju, ali i da se još više zbližiš s onima kojima možeš vjerovati i na koje se možeš osloniti. Otkriti više o osobi najbolje možeš kroz zajedničke aktivnosti tako da bi se svakako trebala zaputiti na razne radionice ili možda planinarenje. Nemoj zaboraviti u cijeloj zbrci misliti i na sebe pa tako savjetujemo da odvojiš nekoliko dana u studenom kada ćeš se posvetiti samo sebi i svom zdravlju.

Lav

Pomrčina Mjeseca donijet će ti vrlo emotivan period kada ćeš se osvrnuti na cijeli svoj poslovni život odnosno karijeru. Ako osjećaš zavist ili ljutnju zato što je netko drugi možda dobio promaknuće ili zarađuje više novca za isti posao, sada je vrijeme da se tih osjećaja riješiš tako što ćeš napraviti plan kako da do takvih rezultata dođeš i sama. Jednom kada razviješ plan, lakše ćeš doći do cilja nego da samo lutaš uokolo bez jasno definiranog puta. Krajem studenog ćeš također postati još više komunikativna i otvorena prema novim iskustvima što će ti uvelike pomoći da lakše stigneš do zacrtanog cilja. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Tijekom studenog očekuje nas nekoliko zanimljivih astroloških trenutaka koji će nam uglavnom donijeti nove poslovne prilike
 

Djevica

Početkom mjeseca, točnije 4. studenog, mladi Mjesec će se naći u tvojoj trećoj kući, odnosno kući komunikacije. Zbog toga ćeš svoj pomno isplanirani dan i raspored često mijenjati neplaniranim druženjima s dragim osobama. Također ćeš biti prepuna novih ideja i kreativnih rješenja za probleme koji su te dugo mučili pa ćeš to isto htjeti proslaviti s drugima. Kako se studeni bude bližio kraju, tako ćeš imati sve veću potrebu dane provoditi doma, u miru i toplini koji pruža. Nemoj se tjerati u tom periodu na ništa što ti ne donosi osjećaj mira i tišine. 

Vaga

Početkom mjeseca vaga bi mogla imati odličnu ideju koja može potpuno promijeniti njezinu financijsku situaciju. Ako ti na pamet padne neka odlična financijska ideja, svakako o njoj razgovaraj sa svojim prijateljima ili obitelji koji će ti pomoći riješiti neodgovorena pitanja i nedoumice koje imaš. U tome će ti kroz ostatak studenog pomoći i Sunce koje će se prošetati kroz treću kuću komunikacije. Ipak, s vremena na vrijeme uzmi koji dan kada ćeš se fokusirati na sebe, ne samo na poslovnu ideju. 

Škorpion 

Sada kada je došlo tvoje vrijeme još ćeš se više fokusirati na svoje planove te na to kako ćeš ih ostvariti. Svakako poslušaj svoje instinkte koji će tijekom studenog biti jako izraženi. Kako će Mjesec i Uran zaplesati zajedno, tako će se u tvom životu pojaviti i šansa za velike obrate u odnosima koje nisi očekivala. Nemoj se iznenaditi, ako ti partner odjednom prizna neke šokantne vijesti, ali isto tako te ne bi trebalo začuditi ako ti dugogodišnji prijatelj prizna da osjećaji koje gaji prema tebi nisu samo prijateljski. 
 

Možda te zanima... Horoskop za svih 12 znakova za razdoblje škorpiona Psiha i seks
 

Strijelac

Kako se Venera pomiče kroz drugu kuću, odnosno kuću prihoda, tako ćeš od 5. studenog do 19. prosinca imati priliku upoznati osobu koja će ti pomoći poboljšati karijeru i možda čak potpuno promijeniti tvoje financijsko stanje na bolje. Zato je važno da se ne zatvoriš u svoja četiri zida nego budeš što komunikativnija i družiš se s novim ljudima, kako uživo tako i na društvenim mrežama. Kako se bude približavala sezona Strijelaca, tako će tvoja avanturistička strana biti sve više izražena. Kraj studenog pravo je vrijeme da bukiraš putovanje o kojem već duže maštaš. 

Jarac

Za Jarce je studeni period kada trebaju poraditi na odnosima s kolegama. Nakon dugo vremena nećeš više imati strpljenja za kolege s kojima nikako ne možeš pronaći zajednički jezik i koji ništa ne čine kako bi bili na pravom putu za to. Nakon što se suočiš s njima i svoje osjećaje izneseš na vidjelo, shvatit ćeš koliko će ti biti lakše. Što bliže budemo prosincu, to ćeš više htjeti posložiti svoje misli i osjećaje bez miješanja drugih pa ćeš tako težiti meditaciji ili opuštajućim aktivnostima koje će ti u tome pomoći. Svaki trenutak koji provedeš preslagujući svoje misli donijet će ti još više produktivnosti u život. 

Vodenjak 

Zahvaljujući Mjesecu u tvojoj desetoj kući počet ćeš više promišljati o tome što možeš napraviti kako bi unijela promijene u svoj poslovni put. To ne znači da ćeš nužno potpuno promijeniti karijeru, jednostavno ćeš tražiti načine kako od postojećih prilika dobiti najviše. Shvatit ćeš da također imaš znatno više kontrole nad situacijom nego što si svjesna. Za sve to možeš biti zahvalna Uranu, dok će kombinacija Sunca i Merkura u kući komunikacije osigurati da maksimalno uživaš u svakom trenutku provedenom s prijateljima. 

Riba

Vrijeme je da Ribe zaplivaju u avanturu! Kako mladi Mjesec ulazi u tvoju devetu kuću, kuću avantura, tako ćeš osjećati pozitivan unutarnji nemir koji će te potaknuti da napustiš svoj svijet mašte i zaputiš se u avanture u onom stvarnom. Možda ćeš započeti neki novi hobi, upisati se na tečaj ili jednostavno otići nekoliko dana na putovanje. Kada se sunce zaputi kroz kuću samopouzdanja otkrit ćeš novu stranu sebe koja se ne boji svima pokazati svoje mišljenje i prezentirati ideje, zato iskoristi ovaj period pametno. 
 

Možda te zanima... Kako ti podznak znak može pomoći pronaći pravu ljubav Psiha i seks Možda te zanima... Merkur od danas više nije retrogradan, evo kakvo olakšanje možeš očekivati Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.