Psiha i seks Moje emocije 21. svibnja 2020.

Iscjeljujuća tehnika koja je osvojila svijet

Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postani praktičar EFT-a, jedne od trenutno najučinkovitijih metoda samopomoći u svijetu

Ako si strastven/a u traženju odgovora, alata koji ti mogu pomoći da se oslobodiš nepodržavajućih uvjerenja, emotivnih blokada onda je EFT sjajno rješenje. A ako si istovremeno strastven/a dijeliti svoja znanja s drugima onda je EFT Trening definitivno sjajno rješenje.

Možda te zanima... Poruka anđela za sve nas: 'Sada je vrijeme za predaju, povjerenje i ljubav" Psiha i seks

Tehnika Emocionalne Slobode jedna je od najraširenijih i najistraživanijih tehnika u svijetu. I dalje se širi i plijeni pažnju ne samo zaljubljenika u osobni rast i razvoj već i liječnika, profesora, znanstvenika. EFT je svoj učinak dokazao kroz mnoštvo studija, a promoviraju ga neka od poznatijih svjetskih imena kao što su dr. Mercola, dr. Bruce Lipton, dr. Peta Stapleton, Jack Canfield i mnogi, mnogi drugi. O EFT-u su pričali i javno tapkali i megapopularni Louise Hay i Wayne Dyer koji su iza sebe ostavili čudesne spoznaje koje su nesebično dijeliti sa svijetom.

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER

Praktičari diljem svijeta svjedoče čudesnim rezultatima zbog kojih je EFT postao tehnika koja je raširena u mnoštvu YouTube videa, koriste ju mnogi coachevi i sl. Ipak, s razlogom postoji EFT trening jer iako je kao tehnika vrlo jednostavna za primjenu i lako ju je naučiti putem besplatnih priručnika, videa; postoji dubina i širina njene primjene koja se uči na treningu.

Za trajne rezultate i potpuno razumijevanje EFT-a trening ima dva stupnja

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Kroz I i II stupanj uči se primjena ove tehnike na sebi i na drugima. Nakon završenih tri dana svi koji EFT žele primjenjivati na drugima kao certificirani praktičari postaju to nakon položenog ispita.

Ispit se polaže nakon treninga, nakon čega postajete ponosni vlasnik certifikata pod okriljem EFT Akademije koju je osnovao Master EFT-a Karl Dawson - jedno od najznačajnijih imena u svijetu EFT-a općenito.

Ostvari maksimum pohađanjem licenciranog treninga EFT-a!

Priliku za proći trening imaš već u lipnju 2020. u Zagrebu. Trening će se održati u Zagrebu u Hotelu Westin od 12.06. do 14.06.2020. Sve detaljne info potražite na web stranici: www.eft-croatia.com

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Trening vodi Martina Tišljar, internacionalni EFT Trener i napredni praktičar EFT-a i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a. Član je EFT Akademije koju je osnovao Karl Dawson.

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, daje prednost EFT-u. Martinu djeluje, putuje i drži seminare gotovo neprekidno diljem Hrvatske i inozemstva. Njen status EFT trenera možete provjeriti ovdje: https://eftmracourses.com/eftmra-trainers-worldwide/.

Sve dodatne info su na webu: www.eft-croatia.com
Kontakt: martina.bonumvox@gmail.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.