Psiha i seks Moje emocije 29. travnja 2020.

Poruka anđela za sve nas: 'Sada je vrijeme za predaju, povjerenje i ljubav"

Foto: NASA
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi poruku za sve nas za vrijeme ovog izazovnog razdoblja. Sve što se događa trenutno u svijetu pomalo je gotovo nadrealno i mnogima je teško prihvatiti da je tako kako jest u ovom trenutku.

Dragi prijatelji,

nadam se da ste dobro. Iako nam je većini sve ovo što se događa trenutno u svijetu postalo "novo normalno" vjerujem da je u nekim trenucima izazovno i vama i ljudima oko vas. Sve što se događa trenutno u svijetu pomalo je gotovo nadrealno i mnogima je teško prihvatiti da je tako kako jest u ovom trenutku. Biti u otporu na sve nije rješenje.

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER

Opet, nije ni lako ostati miran, imun na vijesti, predviđanja, događanja. I bez obzira na to što se cijela situacija s virusom stišava i nadam se bliži kraju, čini se da nas život tjera da stanemo, da pogledamo jasnije u svoje kreacije, u svoje navike, način života. I bez obzira na to što je zapravo iza svega ovoga trebamo biti svjesni da energija uvijek teži ravnoteži. Bilo kakva neravnoteža izazvat će aktivnost potrebnu da se ponovo sve vrati u balans. Ako na trenutak zamislite vagu i s jedne strane silu nesvjesnog kako počinje prevladavati i spuštati vagu na jednu stranu, nešto "teže" trebamo staviti na drugu stranu da bi vaga došla u ravnotežu. Tako i nas treba malo "izbaciti iz cipela" zar ne?

'Probudimo se i svjesnije živimo' 

Ako nesvjesno snažno i dugo povlači svijet prema dnu svjesno se treba probuditi i osnažiti. To je prirodno i nema nikakve misterije u pozadini. Tko god da je pokretač neke akcije u konačnici sve je u službi dolaska u ravnotežu. Život na Zemlji ubrzao se u smjeru razaranja, pokušaja kontrole nad životom, božanskom kreacijom. Sada je vrijeme da se to promijeni jer je postalo neodrživo. I na svakome od nas je da učinimo taj izbor - da se probudimo i svjesnije živimo ili da nastavimo juriti "prema dnu". Zemlja će preživjeti, to je isto tako prirodno i savršeno posloženo jer u svemiru sve teži ravnoteži. Hoćemo li i na koji način mi preživjeti kao vrsta na nama je. Svakome od nas.

Zadnjih dvije godine Anđeli nam govore da nemamo više vremena. Koliko god je i meni nekada bilo nelagodno o tome pričati na radionicama i nekima od vas možda to čuti, sada svi možemo jasno uvidjeti zašto su nam to govorili. Poanta toga nije da se izgubimo u strahu, brizi, previše pitanja i pokušaja da iskontroliramo svoju stvarnost, već upravo suprotno - da podignemo svoju svjesnost, vibraciju u Ljubav, Mir, Radost, Bezuvjetnost.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Da bismo to postigli molitva nije dovoljna, Da jest, već bismo svi bili u boljem mjestu. Da bismo to postigli misao nije dovoljna, niti ideja da nešto ne možemo ili nije do nas. Ono što nam može pomoći da se uzdignemo je predaja, povjerenje i spremnost na promjenu. Svatko od nas, baš svaki pojedinac je odgovoran za sve što se događa u svijetu. Ako mislite da ste nemoćni u egu ste, ako mislite da ste iznad svega u egu ste. Vrijeme je da se uzdignemo iznad svih tih misli, koncepata, ideja, ograničenja i pokrenemo se u ravnotežu baš poput vage. I zato je sada vrijeme za djelovanje. Sada je vrijeme da pustite svoj glas i darujete svoje talente, da se kroz davanje iscijeli naš svijet. Predugo smo uzimali, predugo smo smatrali da ima vremena, da nije do nas, da je problem tamo negdje i da nema veze s nama. Predugo smo težili ostvarenju samo osobnih ciljeva i zaboravili na Jednost koja jesmo. Akcija jednog pojedinca utječe na sve nas.

Nemamo više vremena. Nemamo vremena za negiranje. Nemamo vremena za ljutnju, očaj, nemoć i ostale emocije i misli koje nas ograničavaju kao bića. Nemamo vremena za biti dio problema - vrijeme je da svi, svatko od nas postane dio rješenja. I da se kao takav ponudi i stavi u službu ovoga svijeta.

'Ljubav ne traži, ona samo jest'

I dok razmišljate o tome kako ovo nije vaša odgovornost pitajte se da li to zaista istina. I dok razmišljate o tome tko će vam nadoknaditi izgubljeno možda se možete okrenuti svojoj vlastitoj kreativnosti i staviti namjeru u to da budete okrenuti i drugim rješenjima. Možda umjesto da gomilate zalihe, dio podijelite. Svatko od nas može učiniti korak ka služenju, čak i onaj najmanji. Svatko od nas može podijeliti mrvice sa stola s pticama i ribama. I to je dovoljno da bismo se sjetili tko u svojoj biti zapravo jesmo. Jesmo li oni koji uzimamo i očekujemo da nam se daje i daje? Jesmo li oni koji dajemo i očekujemo da nas se vidi i prizna i tiho zamjeramo jer samo dajemo i dajemo? Ili smo oni koji težimo ravnoteži, savršenom skladu, miru, ljubavi. Ljubav ne traži, ona samo jest. A svi mi jesmo Ljubav. Hoćemo li i dalje to tražiti van sebe, od drugih?

Sve što tražimo, jesmo. Oduvijek je tako. Zemlja nam je dala baš sve što nam treba, a mi smo tražili više. Zamijenili smo jednostavnost, fleksibilnost za komplicirana rješenja i rigidnost. Možemo li biti korak ispred života? Ne možemo. Ono što možemo je utišati se, pogledati u sebe i sve oko sebe bez ideje da znamo išta, bez pokušaja da spoznamo umom ono što već jesmo. Ljubav je uvijek odgovor. Ljubav nije slabost, naivnost. Ljubav je sila koja iscjeljuje, Ljubav je sila koja bezuvjetno daje i samim time sve joj je dostupno. Ljubav smo svi. Da, Ti jesi Ljubav.

Kada bi si sada dopustio/la biti Ljubav što bi učinio/la danas? Kada bi si sada dopustio/la bezuvjetnost što bi drugačije učinio/la? Kada bi si sada dopustio/la pogledati ispod svih misli i emocija koje imaš prema sebi i drugima što bi uvidio/jela? Svatko u ovom svemiru je "kriv" samo zbog toga što je povjerovao u svoje misli. Kuda tebe tvoje misli vode? Prema dnu ili prema ravnoteži?

Vjerujem da svi težimo ravnoteži. Vjerujem da svi težimo stvaranju boljeg svijeta. I vjerujem da je to moguće. Za to nam treba zajedništvo, ljubav, podrška. Nije li sada sjajno vrijeme da sve to budemo, da svoju namjeru stavimo u sve to?

Hajdemo zajedno. Vrijeme je Sada.

S ljubavlju,
Martina

Događanja pod vodstvom Martine Tišljar

EFT Online - Uvod i tapkanje

  • U srijedu 29.4.2020. u 17:00 otvaramo vrata svima koji su zainteresirani za kratki uvod u EFT (Tehnika Emocionalne Slobode) i EFT grupni rad.
  • Druženje će biti putem zoom-a, dovoljno je kliknuti link i priključiti se.
  • LINK za Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/85633394786
  • Upad SLOBODAN

OSLOBODI SE STRAHA uz pomoć EFT-a

Nedjelja 17.05.2020. Zagreb, Hotel Westin

Meditacije s Anđelima ujutro u 6:00

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.