Psiha i seks Moje emocije 04. veljače 2020.

Horoskop za veljaču za svih 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Merkur je ušao u Ribe 3. veljače, tijekom ovog razdoblja naše misli postaju jasnije kroz dijalog s drugima, možemo upotrijebiti snagu riječi da savjetujemo ili sklapamo mir s ljudima iz našeg života.

Mars ulazi u znak Jarca 16. veljače što će djelovati stimulativno na sve znakove i bit će spremni za akciju što će se pozitivno odraziti na razne aspekte života. Merkur počinje svoj retrogradni hod 17. veljače što će donijeti puno kreativnosti, inspiracije, umjetničkog poticaja u svakodnevno djelovanje. U veljači 2020. bit će naglašen obiteljske život.

Ovan

Ovog mjeseca možda ćeš primiti neočekivane vijesti o prijatelju s kojim se dugo nisi čula. Bitno je da u svemu što ti se događa ovaj mjesec naučiš čitati poruke između redova  jer bi zbog određenih okolnosti neke stvari mogla krivo protumačiti. Ne pristaj na ništa što ti se ne sviđa, osim ako od toga nećeš imati značajnu korist u području života koje ti već dugo zapinje. Velika je koncentracija aktivnosti u području tvojih najvećih nada i želja, posebno nakon 15. veljače kad bi se tvoje želje mogle pretvoriti u stvarnost. 

Bik

U središtu pozornosti bit će tvoja potreba za promjenom. Iako nećeš imati značajnijih ograničenja vezanih za svoj obiteljski život tvoja želja za promjenom bi ti mogla stajati na putu prema potpunoj harmoniji. Opterećenje koje već dulje vrijeme osjećaš na poslu nastavlja se pa će to biti ograničavajuće i na drugim životnim područjima. Ali imaj na umu da ti se ta ograničenja nameću izvana i da se trebaš potruditi da to ne utječe na tvoj privatni život.

Blizanci

Moglo bi doći do zadovoljavajućih zaključaka i rezultata, ali samo ako ostaneš dosljedna. Bitno je da prestaneš mijenjati mišljenje svaki dan, ako želiš postići određene rezultate. Moglo bi biti dosta promjena na tvom radnom mjestu s kojima nećeš biti oduševljena pa će biti potrebna prilagodba. Zreliji prijatelj mogao bi te podsjetiti koliko vrijediš prije nego što se netko požali na nedostatak tvojih kvalifikacija ili iskustva na poslovnom polju. Netko nešto skriva od tebe.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi i njihov odnos prema ljubavi i braku Psiha i seks

Rak

Ovo je mjesec koji će biti pun iznenađenja s obzirom na tvoj kućni budžet i vanjske izvore prihoda. Neka brza i iznenadna akcija mogla bi se pokazati isplativom. Supružnik ili partner možda neće shvatiti tvoje poteze pa bi bilo dobro i poželjno da mu to objasniš. Lekciju treba naučiti dobro i ne dozvoliti da brige nadvladaju tvoj način razmišljanja, jer ti vrlo jasno shvaćaš zašto je to bitno. Mogla bi ovaj mjesec postaviti i neke nove ciljeve i približiti se njihovu ostvarenju.

Lav

U središtu pozornosti bit će područja braka i partnerstva. Prijateljski sklad između tebe i partnera trebao bi biti prisutan unatoč nekim neprilikama koje se tiču vašeg domaćeg okruženja. To bi se moglo riješiti prijateljskom i ljubavnom komunikacijom, sve dok vas neka briga ne uznemiri jer se stvari mogu lako preokrenuti. Ali, na cjelokupnu situaciju treba gledati bez frustracija. Dobit ćeš neke manje povoljne vijesti svojim poslovima ili svojoj radnoj učinkovitosti, ali te to ne treba zabrinjavati jer neće biti značajnijih posljedica. Može ti se otvoriti prilika za izvor zarade. Kako bi se to realiziralo uzmi u obzir savjet iskusnije osobe.

Djevica

Većinu ovog mjeseca usredotočit ćeš se na svoj rad. Iznenadit će te novosti vezane uz poslovno područje iako već neko vrijeme intenzivno radiš na tom polju. Trebaš agresivno pregovarati o prihodima ili o ulaganju novca  kako bi izvukla najveću korist za sebe. Pripremi se na dodatno pitanja jer bi moglo biti nejasnoća, ali ako sve dobro odradiše mogla bi postići vrlo povoljan ishod. Iako će stvari biti jasne, mogla bi se početi brinuti. Zadrži objektivnost.

Vaga

Prema horoskopu, zabava i društvene aktivnosti mogle bi biti na dnevnom redu ove veljače. Pripazi na troškove jer bi mogli premašiti predviđeni budžet. Moglo bi biti prisutno nerazumijevanje s partnerom ili partnericom, ne dopusti da potisnuta ljutnja zatruje vaš odnos. Treba razviti međusobno razumijevanje - bit će potrebno promatranje situacije otvorenog uma.

Možda te zanima... Kineski horoskop za svih 12 znakova za godinu Metalnog Štakora Psiha i seks

Škorpion

Promijene koje se zbivaju oko tebe mogle bi ti obilježiti mjesec, ali dobar odnos s partnerom dat će ti osjećaj ravnoteže. Moglo bi biti raznih situacija na poslu korak naprijed, natrag dva što bi na koncu moglo u tebi izazvati bijes. Pokušaj se nositi s različitim mišljenjima i stavovima i to će za tebe biti najbolje. Neočekivane vijesti trebala bi dobiti do sredine mjeseca, a svoju intuiciju iskoristi pri donošenju odluka. Komunikacija s privatnim izvorom mogla bi biti od velike pomoći. Izbjegavaj frustracije kako se ne bi negativno odrazile i u tvom obiteljskom životu. 

Strijelac

Kontakt s braćom ili rođacima mogao bi biti na dnevnom redu ovog mjeseca jer bi ste kao obitelj mogli dobitnike neočekivane vijesti. Dosta će ti značiti ljubaznost i dobar prijateljski savjet, poslušaj ga. Ako ti se pruži prilika za put u inozemstvo, možda ovo nije najbolji trenutak. Budi jasna oko iznošenja svojih želja i potreba jer bi se netko mogao poigrati s tvojim osjećajima. 

Jarac

U središtu pažnje ovog mjeseca bit će ti osobni prihodi i materijalne vrijednosti općenito. Promjene u tom području i dalje se događaju i ti se zadovoljna. Intuicija ti je izražena pa trebaš slijediti svoj instinkt. Neslaganja i ograničenja u tvom domu mogu stvoriti napetost na kojoj ćeš morati poraditi kako bi se vratio sklad. Suradnja će biti potrebna jer postoji stanovito nerazumijevanje. Čini se da tvoja karijera ide u pravom smjeru, ali nesigurnost te i dalje muči. 

Vodenjak

Mogla bi doći do nekih pogrešnih zaključaka jer će ti misli vrludati. Imat ćeš trenutke velikog nadahnuća kada ćeš se osjećati kao genij. Na poslu bi te mogli snaći poslovi koje ti ne trebaš rješavati. Tvoj partner bi ti mogao osporiti neka tvoja promišljanja i uvjerenja,  promatraj stvari bistrog uma to je najbolje što možeš učiniti. 

Možda te zanima... Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Ribe

Bit će aktivnosti koje bi mogle djelovati na tvoje unutarnje osjećaje - privatnost će biti vrlo poželjna kako bi sredila svoje misli. Iskra kreativnosti mogla bi ublažiti brige oko novca koje te muče i osigurati ti dodatni izvor prihoda. Također će biti prisutan i proces učenja. Nakon 15. mogla bi biti zabrinuta zbog zajedničkih financija, ali ako se prestaneš bojati i pogledaš širu sliku shvatit ćeš da je tvoja zabrinutost bezrazložna.

Izvor: yearlyHoroscope.org

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.