Psiha i seks Moje emocije 14. siječnja 2020.

Horoskop za Ribe za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Ribe
Foto: shutterstock Sezona riba traje od 19. veljače do 20. ožujka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lipanj će biti jedan od onih mjeseci u kojima vam malo toga polazi za rukom. Kao da gurate prema naprijed, a što vi više gurate, to se više spotičete. Slična situacija mogla bi se ponoviti i u listopadu kada bi bilo dobro pripaziti na financije.

Ljubav i odnosi

Pred vama je dobra ljubavna godina, u mnogočemu stabilnija od 2019. Bit će mnogo manje neizvjesnosti i nejasnoća. Kao da će se stvari tako jasno poredati i posložiti, a na vama će samo biti da 'plovite' tom rijekom događaja. Planeti će jako obogatiti vaš društveni život, ali i vas promijeniti. Osobe koje nisu dobre za vas, kao i veze koje su bile loše, naprosto će nestajati iz vašeg života. Ono što ste dugo čekali, sada biste mogli i ostvariti. Kao da lakše spuštate svoje snove na zemlju i materijalizirate ih. Imat ćete jako puno udvarača, a nova ljubav mogla bi početi kao prijateljstvo.

Možda će vas zainteresirati osoba koja je uspješna u svom poslu ili netko tko je znatno mlađi ili stariji od vas. Ako ste u vezi ili braku, predstojeća godina omogućuje vam da nadoknadite neke propustite i učvrstite snagu svog zajedništva, još se više povežete. U tome će vam pomoći i ispunjenje nekih zajedničkih planova kojima ćete graditi svoju budućnost udvoje.

Vrijeme za ljubav: U siječnju i veljači ćete prolaziti kroz vrlo romantična ljubavna iskustva. Osoba koja će ući u vaš život bit će opčinjena vašom nježnošću i pažnjom koju joj pružate. Bit ćete sretni i zadovoljni. A kad ste u takvom stanju, sve drugo će vam s lakoćom polaziti za rukom.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Posao i novac

Poslovne okolnosti će se poboljšati, vaše poslovne perspektive će se proširiti. Uz pomoć prijatelja i ljudi koji vjeruju u vas i vaše mogućnosti, napredovat ćete više nego što možete i naslutiti. Sada vam baš ništa ne stoji na putu, pa čak niti vlastiti strahovi. Svjesni ste svojih poslovnih vrijednosti i možete ostvariti puno. Osim toga, ovo je dobra godina za širenje mreže poslovnih kontakata. Možete imati koristi od poslovnog umrežavanja, od udruživanja s osobama koje imaju iste ili slične ciljeve kao i vi. Od srpnja pa sve do kraja godine očekuje vas pojačana radna aktivnost, a primijetit ćete i kako se mnogo toga događa na polju financija.

Od prilika za veću zaradu, do neočekivanih troškova. Okolnosti će vam pokazivati koji su poslovi i koje odluke su isplative, a od kojih zamisli je pametno odustati. Pripazite na troškove i izbjegavajte riskantna ulaganja.

Vrijeme za posao: Ožujak će biti dosta dobar za posao, posebno razdoblje nakon 10. ožujka. Ponudite svoje talente svijetu, promovirajte svoj rad. Kolovoz bi vam također mogao donijeti neke poslovne i financijske povlastice.

Možda te zanima... Koji horoskopski znak će u 2020. godini imati najviše, a koji najmanje sreće? Psiha i seks

Zdravlje i forma

Ovo je zdravstveno jako dobra godina za vas. Dobro ćete se osjećati, nekako ćete postati sigurniji u sebe, odustat ćete od nekih loših i štetnih navika. Neuredan i neorganiziran način života postat će prošlost. Više ćete paziti kako se hranite i kako živite. Shvatit ćete koliko je stresan način života u proteklim godinama bio štetan za vas i sada ćete drukčije.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.