Psiha i seks Moje emocije 07. siječnja 2020.

Horoskop za Lavove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U siječnju pripazite na zdravlje. U prvoj polovini svibnja može doći do nekih nesporazuma s bližnjima, ali i problema na poslu. Odluke nemojte donositi u stanju ljutnje i uznemirenosti.

Ljubav i odnosi

Pred vama je ljubavno turbulentna godina, vrijeme novih mogućnosti i velikih iskoraka prema naprijed. Zanimljivo je i to koliko će vaš privatni i poslovni život biti isprepleteni. Lako je moguće da s partnerom pokrenete neki posao ili uđete u neke nove investicije privatnog ili poslovnog karaktera. Bit će i razdoblja nestabilnosti u kojima ćete se pitati jeste li dobro izabrali, idete li u pravom smjeru? No izgledno je da će upravo te faze biti vrlo znakovite jer će vam pokazati da ne možete sve znati unaprijed, kao što ne možete sve kontrolirati i isplanirati. Morat ćete se prepustiti s povjerenjem i ići iz dana u dan, te odlučivati shodno okolnostima koje će vam se otvarati po putu.

Ako ste sami, moguće je da vam se svidi osoba s kojom radite ili da uđete u vezu s osobom koja je jako posvećena poslu i karijeri, pa mu neće ostajati mnogo vremena za privatni život. No vrijeme koje ćete provoditi zajedno bit će vrlo uzbudljivo, čak i romantično. Veze u kojima nema povjerenja i stabilnosti, neće izdržati test stvarnosti.

Vrijeme za ljubav: Očekuje vas jako lijepo ljeto, a osobito će biti uzbudljivi srpanj i kolovoz koji će probuditi strasti. Zaljubljenost može čak dovesti i do braka i to na sasvim neočekivan način, gotovo preko noći. Rođeni u srpnju krajem će godine biti na velikoj ljubavnoj prekretnici.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Posao i novac

Nastojte planirati svoje radne dane. Pokušajte i pronaći zdraviju ravnotežu između rada i odmora. Naime pred vama je godina novih poslovnih projekata i obaveza koje će biti u porastu. Stoga će biti važno da se dobro organizirate i određujete prioritete. Može doći i do nekih promjena na poslu kojeg trenutno radite, ponajviše u opisu posla ili u kadrovskoj strukturi firme u kojoj ste zaposleni. Tražit ćete više samostalnosti i slobode u odlučivanju, a neki od vas će se ohrabriti i krenuti putem privatnog poduzetništva. Jako je aktualno ulaganje u nekretnine, a takvi poslovi bi vam u budućnosti mogli donijeti zamjetnu financijsku dobit. Novac bi mogao biti predmet spora s nadređenom osobom.

Možda neki vaši uvjeti ili prijedlozi neće biti prihvaćeni, no budite strpljivi i pričekajte drugu polovinu godine kada bi vam se mogle otvoriti neke nove mogućnosti. Ulazite li u poslovna partnerstva, nastojte pomno osigurati to poslovanje s pravne strane.

Vrijeme za posao: Siječanj bi mogao donijeti jednu važnu prekretnicu. Odluka koju ćete donijeti bit će vrlo važna za vašu budućnost. Nove poslovne mogućnost za rast i napredak otvorit će se tijekom kolovoza i rujna, čak mogu biti vezane uz inozemstvo ili neki drugi grad.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Zdravlje i forma

Zdravlje bi vam trebalo biti prioritet. Obavljajte redovite liječničke preglede, vježbajte, promijenite prehranu, učinite sve kako biste se pobrinuli za sebe i svoje tijelo. A najviše od svega, odustanite od svih onih navika koje su vas u proteklim godinama udaljavale od zdravlja i vitalnosti.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.