Psiha i seks Moje emocije 14. svibnja 2017.

Grupa A misli na druge, a 0 željna moći. Što krvna grupa govori o tebi?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Krvne grupe dijele se u četiri skupine: A, B, AB i 0 te dva Rh faktora, plus i minus. U Hrvatskoj oko 42 posto stanovništva ima krvnu grupu A, 34 posto grupu 0, 17 posto grupu B, a oko sedam posto grupu AB.

Većina stanovnika, oko 85 posto, ima pozitivan Rh faktor, dok je oko 15 posto njih s negativnim.

Tko je dobar organizator, a tko dobro procjenjuje ljude?

Osobe s krvnom grupom A odlični su prijatelji i misle na druge. Ne znaju izraziti osjećaje, i često ih zadržavaju u sebi. Ističu se kao pisci, ekonomisti, računovođe i knjižničari.

Tinktura od mlade koprive za čišćenje krvi

Osobe krvne grupe B također su dobri prijatelji i slušatelji, ali vole sebe staviti na prvo mjesto i izraziti osjećaje. Vrlo dobro procjenjuju ljude, što ih čini odličnim psiholozima i novinarima.

tridesete | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock U kasnim tridesetima shvatiš da svatko putuje sam i stvara svoju sreću.

Osobe s krvnom grupom AB dobre su u planiranju i organiziranju. Idealni su kao edukatori, menadžeri i u odnosima s javnošću.

Krvna grupa 0 otkriva da ste željni moći i natjecateljskog duha. Među njima pronalazimo sjajne političare i terapeute. U ljubavnim vezama ljudi krvne grupe 0 dobro se slažu sa svim ostalim grupama.

9 faktora koji mogu ukazati da ti prijeti krvni ugrušak

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.