Psiha i seks 06. ožujka 2014.

Feng shui horoskop za 2014.

Aleksandra2_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U veljači je počela nova kineska godina, koja predstavlja godinu Drvenog konja. Svaka godina donosi drugačiju energiju i time novi utjecaj na osobna i opća događanja u svijetu oko nas. Ovo je godina u kojoj će cvjetati ljubavne veze, ali biti će i dosta prevara. Pročitaj što donosi godina Drvenog konja općenito i za svaki pojedini znak

Drveni Konj nosi u sebi hrabrost, snažnu volju te beskompromisnost koja graniči sa svadljivosti. Konj nosi energiju vatre, a drvo je element koji vatru rasplamsava, tako da je Drveni konj je temperamentan poput arapskog konja i nije ga jednostavno pokoriti. Iznimno inteligentan, izdržljiv i hrabar Drveni konj dolazi u sukobe sa svime što je neispravno ili nepravedno. Prošla godina je već nosila energiju vatre u sebi, pa je puno toga isplivalo na površinu. A u godini Drvenog konja možemo očekivati još izravniji nastavak gdje će vatra spaliti sve što nije kvalitetno.

Snažan osjećaj moći

Prema tome za očekivati je da će se prosvjedi nastaviti i vrlo je moguće je da će započeti i po neki rat u ovoj godini. Kako Vatra predstavlja i religiju, moglo bi doći do razotkrivanja tajni unutar tih struktura kao i do raspodjele moći. Drvo predstavlja obrazovanje, društvene sustave poput zdravstva, obrazovanja u kojem također možemo očekivati dosta promijena i unapređenja.

Drveni konj je povezan s energetikom te možemo očekivati da se naprave veći pomaci u korištenju energetski prihvatljivih izvora energije. Veliki uzlet imat će prodaja automobila na električni pogon. Zanimljivo je i da je Nikola Tesla, rođen u danu Drvenog konja. U svakom slučaju kad se Drveni konj primiri donosi mir suprotstavljenim stranama, daje snažan osjećaj moći, osjećaj da snovi mogu postati stvarnost, potiče intenzivan razvoj i dosezanje novih dimenzija samorazvoja.

Godina za flert i ljubav

Ljudske vrijednosti kao što su pažnja i povjerenje postat će najvažnije. Godina konja ljudima će donijeti i više optimizma i vjere u bolju budućnost. Možemo očekivati iznimno suho i vruće ljeto, suše, pomankanje pitke vode, potrese i požare. Osobe koje imaju problema s krvnim tlakom, živcima i jetrom trebaju znatno više pažnje posvetiti svome zdravlju. Godina konja ima izraženu energiju privlačnosti što potiče romansu, flert i zavođenje. Osobama koje imaju partnere ljubav će cvjetati, ali biti će i dosta prevara i izvanbračnih afera.

Može se očekivati i da će biti puno seks skandala koji će rezultirati razvodima. Ali ne zaboravi da u prirodi nakon šumskih požara zemlja postaje plodnija i da rađa nove plodove. Energija Drvenog konja je snažna, entuzijastična, djeluje inspirativno, ali također se može transformirati i u destruktivnu kako bi donijela nove izbore i mogućnosti. Godina Drvenog konja donosi napredak na području biznisa, obrazovanja, zdravstvene skrbi, duhovnosti, ljepote, zabave, interneta, elektronike. Najsretnije će biti osobe rođene u znaku drveta i vatre.

Yang Drvo

Pred tobom je sretna godina u kojoj ćeš se puno družiti i upoznavati nove ljude. Moguće je i da ćeš pronaći ljubav svog života ili vezu potvrditi brakom. Partnerstva i suradnje u poslu također će biti plodonosne, te ćeš biti promaknuta i ostvarit ćeš veću zaradu.

Yin Drvo

Možeš očekivati da će ti novac doći iz neočekivanog izvora. Muškarac yin drvo bi mogao postati treći u vezi, ali i muškarci i žene bit će osjetljiviji i nervozniji. Sve će ti se činiti kao teret. Kako god, intuicija će ti biti vrlo živa pa bi ti to mogla prilika za duhovni rast. Osoba od koje možeš puno naučiti bi se mogla pojaviti u tvom životu. Meditacija i opuštanje dat će ti stabilnost i snagu.

Yang Vatra

Tvoja ambicija bit će još jača ove godine, ali bi mogla ustuknuti pred strahom zbog usporedbe s drugima. Financijska situacija će ti se poboljšati, ako radiš poslove koje uključuju i puno drugih ljudi. Bit ćeš izložena većoj količini stresa i trebaš naći načina da smanjiš nervozu, pazi na prehranu jer su ti slabe točke želudac i jetra. U ljubavnim vezama moglo bi biti nestabilnosti za jang vatre koje bi mogle biti prilično zahtjevne i neraspoložene.

Yin Vatra

Doživjet ćeš svojih pet minuta slave koju ćeš uspjeti zadržati i u narednih nekoliko mjeseci. Tvoj trud će se cijeniti, a ti ćeš dobiti priliku zasjati pod svijetlima reflektora. Dobri rezultati djelovat će poticajno na tvoju kreativnost. Dobivat ćeš puno podrške i divljenja. Ali tvoj uspjeh može izazvati i zavist u tvojoj okolini. Izbjegavaj prepirke i svađe jer bi se to moglo negativno odraziti na tvoje zdravlje. Ljubavni život će ti biti dobar ako budeš izbjegavala svađe oko nevažnih  stvari. Čuvaj se infekcija i prehlade.

Yang Zemlja

Mogla bi dobiti promaknuće na poslu, možda čak postati i zamjenica šefa, što bi mi moglo razveseliti tvoju okolinu. Poboljšat ćeš odnose s partnerom, vaša veza postat će stabilnija, a postoji mogućnost i da se odlučite za brak. Žene koje su same mogle bi se zaljubiti, a muškarci će biti više okupirani poslom. Žene koje uđu u novu vezu trebaju joj posvetiti dovoljno pažnje kako te veze opstale.

Yin Zemlja

Možeš očekivati napredovanje u karijeri kao i brojne nove ponude. Ženske pripadnice znaka mogle bi susresti osobu s kojom će započeti dugu vezu. Oni u dugim vezama osjetit će snažnu potrebu za promjenom. Muškarci rođeni u ovom znaku bit će okupirani svojim poslovima, češće će gubiti strpljenje i reagirati emotivno. Iskoristi ovu godinu da razviješ svoju kreativnost i potražiš nove izazove.

Yang Metal

Tvoja karijera će biti pod svjetlima reflektora ove godine, ali možeš očekivati više stabilnosti na poslu. Tvoj bankovni račun bit će pokazatelj da ti se trud isplatio. Zbog uspjeha koji ćeš postići mogla bi početi previše misliti na užitke. Nezdrave prehrambene navike mogu ti donijeti koji kilogram viška i probleme s kožom. Provodi više vremena sa svojim roditeljima, osobito s majkom  koja bi mogla imati problema.

Yin Metal

Tvoje će ambicije biti velike. Stres ti se neće odraziti na fizičkom nivou, ali to ne znači da ne trebaš odvojiti vrijeme samo za sebe. S vremena na vrijeme pokušaj zaboraviti na sve stvari koje još želiš učiniti i svom tijelu i duši priušti odmor. Također ćeš primijetiti da ti društveni život postaje teret. Ovo je izvrsna godina da istražiš duhovni svijet, a na materijalnom planu sve će se odvijati u tvoju korist.

Yang Voda

Zaradit ćeš puno novca, ako na priliku budeš odreagirala odmah. Bro reagiranje nije jedna od tvojih kvaliteta, zato budi pažljiva u poslovnom svijetu i pazi da tvoje zasluge ne pripadnu nekom drugom. Trošit ćeš dosta novca na obitelj i prijatelje. Osoba koja ti je bliska trebat će tvoju pomoć.Kad osjetiš da ti se trese tlo pod nogama, uspori i odredi svoje prioritete. Samo ostani smirena, sve drugo je manje bitno.

Yin Voda

Dobro ćeš reagirati na zahtjevne situacije na poslu, tako da ćeš se činiti nepobjedivim. Ako iz vida izgubiš svoj cilj mogla bi upasti u depresiju. Tvoja veza, osobito se to odnosi na žene bi mogla biti dovedena u pitanje. Zbog nemogućnosti da shvatiš korijen problema,  mogla bi se prepustiti zabavi ili početi uzimati anti - depresive. Suoči se s problem, slušaj sebe i zaboravi na trenutak na materijalni svijet. Muškarci rođeni u ovom znaku bit će usmjereni na svoje obitelji i to će im donositi ispunjenje. Mogli bi dobiti i dijete.

Ako te zanima kako se slažeš s partnerom ili partnericom po Feng shui horoskopu klikni ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.