Psiha i seks 11. siječnja 2016.

Emotikoni u SMS-u obećavaju seks?

Sms
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Istraživanje provedeno među pet tisuća korisnika stranice za upoznavanje (Match.com) pokazalo je da oni koji više koriste emotikone u sms-porukama i e-mailovima imaju i veće seksualne apetite te češće odnose. Emotikoni su se pokazali najučinkovitijim kod muškaraca, među onima koji ih koriste čak ih je 64 posto imalo redovite seksualne odnose

Osim navedenog, istraživanje je pokazalo i da oni koji preferiraju stavljati emotikone češće razmišljaju o seksu od onih koji pišu "staromodne" tekstualne poruke.

Put do kreveta počinje emotikonom

Podaci istraživanja pokazali su da je 45 posto žena koje koriste jednog ili više emotikona u svojim tekstualnim porukama imalo najmanje jedan seksualni odnos mjesečno, dok je među skupinom žena koja ne koristi emotikone samo njih 13 posto ostvarilo jednak broj seksualnih odnosa. Emotikoni su se pokazali najučinkovitijim kod muškaraca, među onima koji ih koriste čak ih je 64 posto imalo redovite seksualne odnose.

Top lista najpopularnijih

Naravno, nemaju svi emotikoni jednaku snagu. Prema istraživanju, najpopularniji je emotikon koji namiguje, zatim nasmiješeno lice, pa poljubac. Mlađi muškarci najčešće koriste poljubac i oči u obliku srca, a žene osmijeh i usne. Ako se osloniš na ovo istraživanje, a želiš aktivniji seksualni život, onda ne zaboravi staviti emotikone u svoje SMS poruke.

Penis pokazuje koliko ćeš dugo živjeti?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.