Psiha i seks Seks i veze 27. listopada 2018.

Devet znakova koji otkrivaju da si mu privlačna

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sviđaš li mu se, pitanje je na koje ćeš odgovor saznati pomoću govora tijela. Možda nisi znala, ali muškarci su "programirani" da sitnim znakovima odaju ako im se žena sviđa. Kolumnisti portala Ivillage.com otkrili su koji su to znakovi.

Žene s 52 različita signala u govoru tijela muškarcima pokazuju da su zainteresirane, a muškarci na raspolaganju imaju samo desetak. Ovaj podatak pojednostavljuje filozofiju o zavođenju muškaraca. Osim toga, dame su prirodno nadarene za dešifriranje govora tijela.

Znakovi koji ga odaju

  • Podignute obrve - kada uočimo nekoga zanimljivog, obrve se nesvjesno podižu i spuštaju. Taj mali, gotovo neprimjetan pokret otkriva mnogo toga. Naime, ako mu se sviđaš, njegove obrve će se podići, a sve to trajat će nekoliko sekundi. Naime, podizanjem obrva oči djeluju krupnije, a refleksija svjetlosti oči čini sjajnijim, svjetlijim i privlačnijim.
  • Otvorena usta - ako mu se sviđa što vidi, njegove usne će se automatski otvoriti u trenutku kada vam se pogledi sretnu.
  • Raširene nosnice - ovo je još jedan znak koji govori "sviđaš mi se".
  • Privlačenje pažnje - on će na bilo koji način pokušati privući tvoju pažnju. Ako je mirnijeg karaktera, pažnju će pokušati pridobiti popravljanjem kravate, dok će neki biti spremni glumiti klauna.
  • Uspravno držanje - kako bi se pred tobom pokazao u što boljem svjetlu, muškarac će stajati uspravno da bi istaknuo svoje mišiće. Također stajat će ravno ispred tebe, nagnut blago prema naprijed.
  • Odmjeravanje - pogledom će te odmjeravati od glave do pete uz zadržavanje na najzanimljivijim dijelovima. On tako sada tebi dopušta da vidiš kako te mjerka kako bi ti pokazao da mu se ono što vidi jako sviđa.
  • Ruke na bokovima - u ovoj pozi muškarac djeluje samouvjereno, a držanje ruku na bokovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvjesnim pokretima ljudi su skloni naglasiti svoje najprivlačnije dijelove tijela.
  • Stavlja ti ruke na lakat ili leđa - ovaj pokret nije samo oblik lijepih manira i pristojnog načina da ti nešto objasni, nego i poruka "ne želim te izgubiti".
  • Posuđuje ti svoj kaput - to je zaštitnička gesta kojom ti poručuje "ono što je moje, to je i tvoje", a sviđa mu se i tvoj miris koji ostaje na odjeći.

Iako su muški i ženski motivi za flert različiti, krajnji cilj je isti

Razotkrij pet tipova zavodnika

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.