Psiha i seks 28. srpnja 2022.

Današnji mladi Mjesec idealan je da ostvariš ono što strastveno želiš

Foto: Guliver/Shutterstock Mladi Mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Današnji mladi Mjesec u znaku lava nadahnut će te da juriš za svojim strastima. Ovaj sretni lunarni trenutak pomoći će ti da ostvariš svoj potencijal.

Zbog energije lava, sebe i svoje želje stavit ćeš na prvo mjesto. Budući da će se danas Sunce i Mjesec naći u znaku lava, odlično je vrijeme da se povežeš sa svojom strastvenom stranom i stvarima koje su ti najbitnije. Ljubav, kreativnost, samopouzdanje i samoizražavanje danas će biti posebno moćni. 

Mladi Mjesec je općenito dobro vrijeme za postavljanje novih namjera i započinjanje novih projekata. Budući da se ovaj mladi Mjesec nalazi u znaku lava, imat će bolju priliku ostvariti svoje snove i bit ćeš fokusirana na ono što je najbolje za tebe. Evo kako će mladi Mjesec utjecati na tvoj znak. 

Ovan

Vrijeme je da budeš kreativna. Ovaj mladi Mjesec rasplamsat će tvoje strasti i inspirirat će te da se zabaviš. Potaknut će te da se izraziš na lijep i veliki način, bilo da se to odnosi na ljubavnu vezu ili stvaranje nekog umjetničkog projekta. Ovo je idealno vrijeme da to i ostvariš.

Bik

Tvoj dom trebao bi izgledati kao utočište prikladno za kraljicu, posebno jer si znak koji voli luksuz. Ovaj mladi Mjesec nadahnut će te da preurediš svoj životni prostor na način koji izražava ono što jesi. Budi kreativna sa svojim uređenjem pa uloži u novi namještaj, umjetnine ili dodaj nekoliko zabavnih novih detalja na police s knjigama.

Blizanci

Mladi Mjesec nadahnjuje svježe i iskrene veze s ljudima oko tebe pa započni razgovor s kolegom s posla ili se nađi s prijateljicama na koktelima. Tvoja ekstrovertna strana bit će puna energija i spremna za pokret nakon nekoliko zabavnih razgovora.

Rak

Ovaj mladi Mjesec potaknut će te da sebe staviš na prvo mjesto pa je krajnje vrijeme da se pobrineš o sebi. Zaslužuješ najbolje od najboljeg pa si priušti nešto posebno što te podsjeća koliko vrijediš. Obrati pažnju i na svoje financije pa nemoj previše trošiti ako završiš u nekom zabavnom izlasku s prijateljicama. 

Lav

Zbog mladog Mjeseca u tvom znaku, sve oči će biti uprte u tebe pa je pravo vrijeme da zauzmeš pravo mjestu u središtu pozornice. Usredotoči se na svoj imidž i razmisli kako možeš utjeloviti svoju moćnu stranu. Način na koji se predstavljaš može biti produžetak tvoje jedinstvenosti i još jedan način na koji možeš izraziti svoju bezgraničnu kreativnost, stoga dopusti da te netko primijeti. 

Možda te zanima... Što vladavina lava donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

Djevica

Oslobodi svoj raspored kako bi imala vremena za sebe, što ne znači da vrijeme moraš ispuniti poslovnim ili drugim obavezama kod kuće. Umjesto da nadoknadiš poslovne zaostatke, odmori se i nadoknadi sate sna koje si izgubila zbog posla. Nemoj sastavljati popis novih obaveza, već zapiši svoje snove ili napravi popis želja. Ako se povežeš sa svojom duhovnom stranom, bit ćeš više u skladu sa svojim svakodnevnim životom.

Vaga

Ovaj mladi Mjesec naglašava važnost tvoje uloge unutar tvojih odnosa. Srećom, nitko ne zna kako unijeti sklad i ravnotežu u grupno okruženje poput tebe. Dopusti sebi da budeš vođa unutar svog društvenog tima ili među svojim kolegama i učini što možeš kako bi okupila ljude. Idealno je vrijeme da se pozabaviš s vodstvom i ponosno pokažeš svoje ideje i vještine. 

Škorpion

Sada je vrijeme kada ćeš doista zablistati na svom radnom mjestu, stoga stavi sve svoje najistaknutije talente u prvi plan i nemoj se bojati zauzeti svjetla reflektora. Ako si željela okrenuti novi list u svojoj karijeri ili započeti novi razgovor sa šefom o svojoj ulozi, sada je vrlo povoljan trenutak da preuzmeš inicijativu i slijediš svoje strasti. Sreća je na tvojoj strani, stoga odbaci svaku sumnju i kreni prema ostvarivanju svojih želja. 

Možda te zanima... Boja "moći" za svaki horoskopski znak. Za ovnove je to crvena! Psiha i seks

Strijelac

Osjećaš se još pustolovnije i slobodnije nego ikada. Sada je vrijeme da ostvariš nova uzbudljiva putovanja, a važno je i da slijediš svoje srce i kažeš da prilikama koje ispunjavaju tvoju dušu. Upustiti se u nepoznato nije uvijek lako, ali upravo je sada vrijeme da pristupiš stvarima otvorenog uma i riskiraš.

Jarac

Nemoj dopustiti da išta utječe na tvoj rast. Ovaj mladi Mjesec može ti pomoći da postaviš potrebne granice unutar svojih odnosa i zatražiš pomoć koja ti je potrebna da bi napredovala. Zaslužuješ osjećati sigurnost, podršku i samopouzdanje dok se upuštaš u nove pothvate. Iskoristi energiju mladog Mjeseca za reguliranje svojih veza i emocija dok prolaziš kroz transformaciju.

Vodenjak

Što se trenutno događa u tvojim najbližim odnosima? Provjeri dinamiku odnosa i uvjeri se da su sve strane dobro zbrinute, uključujući i tebe. Sada je vrijeme da tvoje želje budu prioritet i da tražiš sve što ti treba od partnera. To je također vrijeme da osiguraš da se drugi ljudi u tvom životu osjećaju posebnima. Priznaj svoju vrijednost, a zatim velikodušno podijeli svoju ljubav.

Ribe

Ako se osjećaš previše opterećeno zbog radnih obaveza, oslobodi svoj raspored kako bi se više posvetila svojoj kreativnoj strani. Zaslužuješ posvetiti vrijeme svojim strastima kako bi istražila svoje snove i pronašla inspiraciju. Upravo je mladi Mjesec idealno vrijeme da ti to bude prioritet i da se tome posvetiš kao i bilo kojoj drugoj obavezi. 

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.