Psiha i seks Moje emocije 11. veljače 2021.

Danas je mladi Mjesec u Vodenjaku i vrijeme oslobađanja, iskoristi njegovu energiju

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mladi Mjesec stiže 11. veljače 2021. godine i pridružuje se Suncu na 23 stupnja Vodenjaka, čineći četvrtak duhovno moćnim vremenom za promjenu života i put u slobodu.

Ne viđa se često šest planeta - stelij ( skup tri i više planeta u konjunkciji koji predstavlja točku izuzetne energije u natalnoj karti) između Jupitera, Saturna, Merkura, Venere sa Suncem i Mladog Mjeseca u horoskopskom znaku Vodenjaka. Veljača 1962. bila je posljednji put kada se mladi Mjesec susreo s toliko drugih planeta u Vodenjaku. Što se tada događalo? Bilo je to rođenje izuzetno transformirajuće hipi ere. 5. veljače 1962. godine na dan Mladog mjeseca u Vodenjaku došlo je do potpune pomrčine Sunca na 15 stupnjeva i trajalo je četiri minute. Pomrčina Sunca događa se na istom mjestu samo jednom u 100 godina.

Šezdesete su se godine prvo nazivale Dobom Vodenjaka - velikim pokretom slobode i revolucije koji je potaknuo ljudsku evoluciju. Bilo je to divlje vrijeme i ostavilo je svoj pečat u svijetu. To nam je doba darovalo otvorenost za naše umove, srca i seksualnost. Bila je to seksualna revolucija. Prešli smo dugačak put od doba hipija. A sada, 59 godina zajedno s istim planetima u Vodenjaku, ovdje je još jedno novo doba. Ovaj Mladi Mjesec u Vodenjaku ima duhovno značenje. Što to osobno znači za tebe? Zamišljam samo dobre stvari! Zvijezde i planeti rade u našu korist, zato pusti kosu i dozvoli da tvoj unutarnji hipi zasja, piše Your Tango.

Možda te zanima... Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Evo kako najbolje iskoristiti mladi Mjesec u Vodenjaku i njegovo duhovno značenje počevši od 11. veljače 2021

Prigrli novo doba Vodenjaka - ovaj mladi Mjesec u Vodenjaku potiče te da se oslobodiš prošlosti postavljajući namjeru za budućnost. Prošle se godine veliki astrološki prasak 2020. godine dogodio u horoskopskom znaku Jarca gdje su bili u konjunkciji Jupiter, Pluton i Saturn, ali ovo je sada iza nas. Jarac predstavlja stari način rada, dok Vodenjak predstavlja novi. Možeš vidjeti da se ova dva astrološka izraza prilično razlikuju. Kada su se Saturn i Jupiter sastali u znaku Jarčeve vladavine, ograničenja, pravila i propisi osjećali su se snažno restriktivnima. Ali, energija Vodenjaka odnosi se na slobodu, revolucionarnu misao, izražavajući voje jedinstveno ja.

Prihvati da promjena nikad nije laka - otpuštanje prošlosti nije lako, a Pluton, planet transformacije još uvijek je u Jarcu i usklađuje se s mladim Mjesecom. Zbog toga se može osjećati kao da se prošlosti nemoguće osloboditi. Moramo ići putem dovršenja starog i prelaska na novo kako se stare društvene strukture i sustavi reformiraju. Ali, važno je da sudjeluješ u ovoj reformaciji.

Možda te zanima... Horoskop za veljaču za sve znakove Psiha i seks

Zapitaj se što te sputava - postavi si pitanja gdje ti sama sebi stavljaš ograničenja, gdje ti drugi nameću ograničenja. U kojim situacijama djeluješ iz straha, a ne iz ljubavi. I što radiš zato jer to čine i drugi, a ne zato što ti to želiš.

S ovim mladim Mjesecom u Vodenjaku pozvana si da pronađeš svoj unutarnji autoritet - Vodenjak govori o zajednici i o svima koji su bitni. Jarac se odnosi na autoritet i traženje vodstva. Ta stara struktura Jarca u kojoj dajemo konačnu vlast vladi, liječnicima, pa čak i svećenicima, jednostavno više neće funkcionirati. Sada ti je više nego ikad važno da iskoristiš svoj autoritet. Budi spremna napustiti društvene norme i uskladi se sa „svojom normom“. Ovo je i otkrivanje  što zapravo znači biti odvojen od ostatka čopora.

Možda te zanima... Kako zavesti i voljeti vodenjaka, astro vodič Psiha i seks

Prilika za izlazak izvan okvira - ako ikad postoji vrijeme da iskočiš iz mainstreama i zaživiš izvan okvira to je sada. Svemir će te podržati. Imaj hrabrosti da se oslobodiš onih stvari koje radiš iz obaveze, a koje također potiskuju tvoj istinski jedinstveni izraz. Pusti okove! Prestani se držati prošlosti i buduća će ti transformacija biti lakša. Izazov je u tome što ponekad to nije tako jasno.

Ovaj mladi Mjesec je prilika da se oslobodiš - neka ti duša leti. Vrijeme je da budeš slobodna. Ovaj Mladi Mjesec traži hrabrost i tu je da ti pomogne u tome. Dok se oslobađaš, pomažeš drugima da čine isto. Vodenjak govori o slobodi koja također osnažuje druge. Sada je vrijeme da se otvoriš, pusti strah, nemoj se osvrtati na vanjski autoritet, pronađite ga u sebi i otvorit ćeš put drugima da to učine. Dok se podižeš, podižeš i druge. To je istinska briga.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.