Psiha i seks Moje emocije 22. siječnja 2022.

Što od Vodenjaka očekivati u ljubavi i seksu?

Foto: Pixabay
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si zaljubljena u Vodenjaka, znaš koliko su im važni njihovi ideali, također može biti teže emocionalno se povezati s njima. Put do srca Vodenjaka je kroz um!

Zanima te što Vodenjak zahtijeva od partnera? Naime, Vodenjaci su individualisti, plešu vlastitim koracima kroz život, zahtijevajući ljubavnika koji će im omogućiti slobodu da pronađu svoj put. Izuzetno su bistri i posjeduju znatiželjan um pun ideja. Najsretniji su s partnerom koji može podijeliti njihovu intelektualnu znatiželju i pomoći u širenju njihova svijeta, piše astrologinja  Lynn Hayes za beliefnet.com

Kako Vodenjak pokazuje ljubav?

Vodenjak je prilično neemotivan znak, oni su razumni i racionalni te se u konačnici bave jednakošću i pravdom. Možda će im biti teško izraziti osjećaje jer se kod njih sve svodi na intelekt. Ljubav ne pokazuju riječima i mogu se činiti odvojenima i udaljenima.

Tko su mu savršeni partneri?

Vodenjak je kompatibilan s intelektualnim tipovima koji teže promjenama. Strijelac, Blizanac, Ovan - najkompatibilniji su s Vodenjakom. Ali, naravno, ljude uvijek privlače drugi koji posjeduju osobine koje oni nemaju, pa će Vodenjaka vjerojatno privući i emocionalni znakovi poput Riba i Vage.

Možda te zanima... Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Kako otvoriti srce Vodenjaka?

Ovo nije projekt koji smiješ poduzeti nesigurnim koracima. Vodenjakov put do srca vrlo je zahtijevan jer njime ne vladaju osjećaji već umjesto njih vlada razum. S izrazima ljubavi i osjećaja nećeš pridobiti srce Vodenjaka, dok na taj način možeš definitivno osvojiti Raka. Vodenjaci nemaju tendenciju pretjerano pokazivati emocije, što može dovesti i do povlačenja i zatvaranja. Da bi otvorila srce svog Vodenjaka, stvori mu prekrasan vrt ljubavi koji uključuje puno izlaza i povremeni bijeg od stvarnosti.

Što "pali" Vodenjake?

Vodenjak ne voli rutine i ograničenja bilo koje vrste i smatra sebe originalnim. Ne toliko otkačenim, ali iznenađujućim i inovativnim. Novi položaji, različito osvjetljenje, neobična mjesta, sve će to probuditi libido Vodenjaka. Sjeti se da Vodenjaka u svemu vodi um, a um je njihova najveća erogena zona.

Najdublja ljubavna tajna Vodenjaka

Vodenjaci su uvijek okruženi prijateljima i aktivni u zajednici u kojoj naporno rade kako bi promijenili situaciju. Pa zašto su tako usamljeni? Ovo je najveća tajna tvog voljenog Vodenjaka - duboka usamljenost koja proizlazi iz osjećaja emocionalne nepovezanosti s ljudima oko njih. Ponekad čak ni ne znaju što im nedostaje, ali znaju da ne doživljavaju iste vrste emocija kao i drugi, a to može izazvati osjećaj izolacije.

Možda te zanima... Počelo je razdoblje Vodenjaka, što nam donosi? Psiha i seks

Stvari koje trebaš izbjegavati s voljenim Vodenjakom

Vodenjaci su posebno uznemireni dramatičnim pokazivanjem intenzivnih osjećaja. Ne razumiju ih i ne znaju kako reagirati ili što se od njih očekuje. Oni također neće dobro reagirati na pokušaje da ih se veže uz neku određenu stvar. Lako prevladaju osjećaji gušenja i trebaju puno zraka u vezi kako bi se osjećali sretno i zdravo.

Kako komunicirati s Vodenjakom?

Vodenjak je jedan od najboljih komunikatora u zodijaku. Njihovi brzi umovi uvijek obrađuju nove podatke i ne vole ništa više nego dijeliti svoja saznanja s drugima. Mogu biti tvrdoglavi u svojim uvjerenjima i mišljenjima, ali obično ne vole raspravljati oko toga - više vole imati otvoren um i omogućiti koegzistenciju mnogih stajališta.

Kako zauvijek zadržati Vodenjaka?

Da bi zadržala ljubav svog vodenjaka, moraš mu dopustiti da bude slobodan. Kao što Khalil Gibran kaže: "Neka bude prostora u vašem zajedništvu." Vodenjak je najsretniji u ljubavi kada postoji čvrst temelj prijateljstva, zato budi mu pravi prijatelj, a ne samo ljubavnik. Podijeli svoj svijet s njim. Otvori svoje vlastito srce kako bi mogao vidjeti kroz prozore tvoje duše i dopusti mu slobodu da dolazi i odlaze kako želi. Tada ne samo da ćeš zadržati svog Vodenjaka, nego ćeš ga kupiti za cijeli život.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.