Psiha i seks Moje emocije 24. siječnja 2023.

Kako zavesti i voljeti vodenjaka, astro vodič

Foto: Pixabay
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si zaljubljena u Vodenjaka, znaš koliko su im važni njihovi ideali, također može biti teže emocionalno se povezati s njima. Put do srca vodenjaka je kroz um!

Vodenjaci su individualisti, plešu vlastitim koracima kroz život, zahtijevajući ljubavnika koji će im omogućiti slobodu da pronađu svoj put. Izuzetno su bistri i posjeduju znatiželjan um pun ideja. Najsretniji su s partnerom koji može podijeliti njihovu intelektualnu znatiželju i pomoći u širenju njihova svijeta.

Kako vodenjak pokazuje ljubav?

Vodenjak je prilično neemotivan znak, oni su razumni i racionalni te se u konačnici bave jednakošću i pravdom. Možda će im biti teško izraziti osjećaje jer se kod njih sve svodi na intelekt. Ljubav ne pokazuju riječima i mogu se činiti odvojenima i udaljenima.

Tko su mu savršeni partneri?

Vodenjak je kompatibilan s intelektualnim tipovima koji teže promjenama. Strijelac, Blizanac, Ovan, a najviše im odgovara vodenjak. Ali, naravno, ljude uvijek privlače drugi koji posjeduju osobine koje oni nemaju pa će Vodenjaka vjerojatno privući i emocionalni znakovi poput riba i vaga.

Kako otvoriti srce vodenjaka?

Put do vodenjakovog srca vrlo je zahtijevan jer njime ne vladaju osjećaji već razum. S izrazima ljubavi i osjećaja nećete pridobiti srce Vodenjaka, dok se tako definitivno može osvojiti raka. Vodenjaci nemaju tendenciju pretjerano pokazivati emocije, što može dovesti i do povlačenja i zatvaranja. Da biste otvorili srce svog vodenjaka, stvorite mu prekrasan vrt ljubavi koji uključuje puno izlaza i povremeni bijeg od stvarnosti.

Što "pali" vodenjake?

Vodenjak ne voli rutine i ograničenja bilo koje vrste i smatra sebe originalnim. Ne toliko otkačenim, ali iznenađujućim i inovativnim. Novi položaji, različito osvjetljenje, neobična mjesta, sve će to probuditi libido Vodenjaka. Sjetite se da vodenjaka u svemu vodi um, a um je njihova najveća erogena zona.

Najdublja ljubavna tajna vodenjaka

Vodenjaci su uvijek okruženi prijateljima i aktivni u zajednici u kojoj naporno rade kako bi promijenili situaciju. Pa zašto su tako usamljeni? Ovo je najveća tajna vodenjaka - duboka usamljenost koja proizlazi iz osjećaja emocionalne nepovezanosti s ljudima oko njih. Ponekad čak ni ne znaju što im nedostaje, ali znaju da ne doživljavaju iste vrste emocija kao i drugi, a to može izazvati osjećaj izolacije.

Možda te zanima... Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Stvari koje treba izbjegavati s vodenjakom

Vodenjaci su posebno uznemireni dramatičnim pokazivanjem intenzivnih osjećaja. Ne razumiju ih i ne znaju kako reagirati ili što se od njih očekuje. Oni također neće dobro reagirati na pokušaje da ih se veže uz neku određenu stvar. Lako prevladaju osjećaji gušenja i trebaju puno zraka u vezi kako bi se osjećali sretno i zdravo.

Kako komunicirati s vodenjakom?

Vodenjak je jedan od najboljih komunikatora u zodijaku. Njihovi brzi umovi uvijek obrađuju nove podatke i ne vole ništa više nego dijeliti svoja saznanja s drugima. Mogu biti tvrdoglavi u svojim uvjerenjima i mišljenjima, ali obično ne vole raspravljati oko toga - više vole imati otvoren um i omogućiti koegzistenciju mnogih stajališta.

Kako zauvijek zadržati vodenjaka?

Da biste zadržali ljubav svog vodenjaka, morate mu dopustiti da bude slobodan. Kao što Khalil Gibran kaže: "Neka bude prostora u vašem zajedništvu." Vodenjak je najsretniji u ljubavi kada postoji čvrst temelj prijateljstva, zato budite mu pravi prijatelj, a ne samo ljubavnik. Podijeli svoj svijet s njim. Otvorite svoje vlastito srce kako bi mogao vidjeti vašu dušu i dopustite mu slobodu da dolazi i odlaze kako želi. Tada ne samo da ćete zadržati svog vodenjaka, nego ćete ga 'kupiti' za cijeli život.

Možda te zanima... Počela je vladavina Vodenjaka, evo što nam donosi Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.