Psiha i seks Moje emocije 01. veljače 2021.

Horoskop za veljaču za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovo je dobar mjesec za sagledavanje onoga što ti u životu treba i što bi moglo u potpunosti donijeti neko poboljšanje..

Mjesec započinje s Venerom u Vodenjaku, pa očekuj dobra i čvrsta prijateljstva. Čak i nešto tako jednostavno kao što je poziv nekih starih prijatelja na kavu učiniti će te vrlo sretnom. No, Merkur je retrogradan do 20., i premda to nije tako velika stvar, natjerat će te da preispitaš neke važne stvari u svom životu. Osim toga, mladi mjesec 11. nagnat će te da se zapitaš tko je - tko nije - u tvom najužem krugu ljudi. Kome zapravo vjeruješ i gdje točno pripadaš? Mjesec se završava punim mjesecom u Djevici 27.veljače potičući te da pažljivije balansiraš između svog posla i života. Evo što se još očekuje za tvoj horoskopski znak ovog mjeseca, prema Donni Page, profesionalnoj astrologinji s diplomom iz savjetničke psihologije.

OVAN (21. OŽUJKA - 19. TRAVNJA) Vrijeme je da urediš svoj LinkedIn profil. Trebat će ti. Veljača donosi veliki naglasak na povezivanju s ljudima oko tvoje karijere, pa počni kontaktirati prijatelje (i prijatelje prijatelja) koji ti mogu pomoći da napreduješ na poslu ili stekneš nove prilike. Mladi mjesec 11. želi ti dobro provedeno vrijeme s prijateljima, zato zakaži datum i uživaj u druženju. Pripazi na svoje zdravlje i svakodnevnu rutinu s punim mjesecom 27. Također ćeš biti jako svjesna stvari koje želiš i koje su dobre za tebe.

BIK (20. TRAVNJA - 20. SVIBNJA) Mars se cijeli mjesec nalazi u tvom znaku i tjera te da se pomakneš i pokreneš. Znaš, ta nova aplikacija za vježbanje koju si preuzela prije nekoliko tjedana? Vrijeme je, da je, zapravo, iskoristiš. U međuvremenu te mladi mjesec 11. tjera na razmišljanje o tome što želiš raditi sa svojim životom. Jesi li zadovoljna s putem na kojem se nalaziš? Kada se Sunce useli u Ribe 18., ono osvjetljava načine kako možeš pomoći svojim prijateljima. Bilo da se radi samo o pomaganju razgovorom kroz teško vrijeme, utješi ih i budi tu za njih.

BLIZANCI (21. SVIBNJA - 20. LIPNJA) Ovog ćeš mjeseca biti svugdje pomalo, u svim segmentima života, ali to nije nužno loše. Mlad mjesec 11. navest će te na razmišljanje o novim stvarima i informacijama koje želiš naučiti. Možda započneš pohađati tečaj kuhanja ili počneš raditi Zoom joga treninge. Samo imaj na umu koliko zapravo imaš slobodnog vremena. Kad Sunce uđe u Ribe 18., razmisli o tome kako želiš da te ljudi vide. Jesi li zadovoljna svojom karijerom, životom ili želiš nešto promijeniti?

RAK (21. LIPNJA - 22. SRPNJA) Ovo nije baš zabavan mjesec za tebe Račice, ali to nije nužno problem. Mnogo ćeš razmišljati i preispitivati sebe. No, potrudi se zadržati pozitivno razmišljanje. U međuvremenu, Mars je u tvojoj kući prijateljstva, što te tjera da uložiš malo više energije u druženje s prijateljima. (Znaš, slučajni FaceTime poziv može učiniti čuda.) Veljača završava s dobrim vibracijama -budi spremna!

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) Polovina rođendanske godine je gotova, idemo dalje! Bit ćeš opuštena i krenut ćeš u realizaciju novogodišnjih odluka. Također, Venera ti uzvraća svjetlost, pobuđujući slatke vibracije. Nemoj se iznenaditi ako one simpatične zimske čizme koje si promatrala u izlogu iznenada budu na velikom sniženju. Također, ne boj se ovog mjeseca napraviti veliki potez u karijeri: Mars te tjera na promjenu. Kad se Venera preseli u Ribe 25., imat ćeš potrebu nekome pomoći.Razmisli gdje trenutno možeš volontirati? Puni se mjesec useljava u tvoj novčanik 27. potaknuvši te da malo pripaziš na svoju potrošnju. Nemoj se izbezumiti ako je izvod na tvojoj kreditnoj kartici malo veći nego što si očekivala - bit će sve u redu.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA) Lako je dokoličariti kroz život, osjećajući se kao da je tvoja svakodnevna rutina dovoljno dobra. Ali kad se Venera 1. useli u tvoj život zapitat ćeš se kako "dovoljno dobro" možeš pretvoriti u "savršeno". Koje male prilagodbe možeš napraviti da poboljšaš svoj život? Jesi li učinila sve čemu si se do sada nadala? Ono što ti zasigurno možemo reći je da budućnost odavde izgleda sjajno - počet će se čak pokretati neke stvari u tvojoj karijeri. 

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA) Započet ćeš veljaču s Venerom u znaku koja će učiniti da ovaj mjesec zaista zablistaš. Izgledat ćeš i osjećati se nevjerojatno, zato uživaj! Ali kad se Sunce useli u Ribe 18., zapitat ćeš se je li tvoj posao pravi za tebe. Osjećaš li se ispunjeno onim što svakodnevno radiš? Ako je odgovor ne, što možeš učiniti da to promijeniš? Sada je vrijeme da razmisliš o tome. Pun mjesec 27. nadahnut će te da se prilagodiš, opustiš i pomladiš. Dakle, čitaj, bavi se jogom i razmazi se - vrijedit će toga.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOGA) Trebaju li ti zaista sve one stvari koje čuvaš i držiš se za njih vjekovima? Mladi mjesec 11. ukazuje da ćeš sanjati puno o nekretninama. Tko kaže da se ne možeš preseliti na Havaje? Kasnije, kad se Sunce 18. og preseli u Ribe, bit ćeš prepuštena svojoj umjetničkoj strani. Započni slikarski projekt, izbaci svoj stari fotoaparat ili stvori neku lijepu umjetnost - tako ćeš se osjećati ispunjeno.

STRIJELAC (22. STUDENOGA - 21. PROSINCA) Profesionalni savjet iz svemira: Razmisli prije nego što progovoriš, - pogotovo početkom mjeseca. Venera te potiče da poboljšaš način komunikacije olakšavajući ti i stvari zbog kojih bi mogla ući u nevolju. Samo promisli prije nego što išta kažeš, i bit ćeš zlatna. U međuvremenu, Mars se nalazi na polju tjelesne aktivnosti, te ćeš biti više fizički aktivna. Mladi mjesec 11. tjera te da se povežeš s ljudima, čak i ako si samo u mogućnosti stupiti u kontakt s prijateljicom telefonski. 27., očekuj da ćeš trebati dobro razmisliti o svom karijernom putu: Radiš li ono po čemu želiš biti poznata ili je vrijeme za promjenu?

JARAC (22. PROSINCA - 19. SIJEČNJA) Venera ti šalje sve vrste slatkih izbora internetskih kupovina. Samo nemoj previše se istrošiti. Mladi mjesec 11. poslat će ti nježni podsjetnik o postizanju prave ravnoteže. Dvadesetog ćeš počet tražiti informacije o plaćama u različitim tvrtkama koje bi te mogle zanimati. Također, započni planirati svoje prvo putovanje odmah nakon cjepiva.

VODENJAK (20. SIJEČNJA - 18. VELJAČE) Oooh, Vodenjače! Venera započinje mjesec u tvom znaku, stvarajući za tebe sve vrste strašne energije. Doživljavati ćeš tone slatkih tretmana, poput prijatelja koji će ti donositi kavu i peciva. Merkur se cijeli mjesec druži u tvom znaku nadahnjujući te da izneseš sve vrste novih ideja. Bit ćeš spremna krenuti na  sve, od stvaranja učinkovitije jutarnje rutine - koja ti omogućuje da više spavaš, do rješavanja tog velikog projekta na poslu. Osim toga, mladi mjesec 11. tjera te da gledaš u budućnost i pita te što uopće želiš raditi u sljedećih godinu dana?

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA) Znamo da si zauzeta u posljednje vrijeme, ali sada svemir ima poruku za tebe: Samo se ohladi. Venera će te gurnuti da pobjegneš od svega i samo se razmaziš i uživaš. Istodobno, Mars je u komunikacijama, zbog čega želiš zabilježiti svoje misli, bilo da je to dnevnik ili samo šalješ nekome vrlo važnu poruku.  Mladi mjesec 11. udvostručuje tvoj poriv da pobjegneš od svega. Hej, nema srama stavljati telefon na "ne ometaj" ,gledajući ostatak serije u krevetu. Kada se Sunce useli u tvoj znak 18., označava početak rođendanskog mjeseca. Ribice, pred tobom su veće, bolje stvari.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.