Psiha i seks Moje emocije 04. travnja 2019.

Britney Spears završila na psihijatriji, sama se prijavila

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Britney će u bolnici najvjerojatnije ostati mjesec dana, a na psihijatriju se prijavila sama. Na ovaj hrabar potez Britney, kojoj su liječnici još 2007. dijagnosticirali bipolarni poremećaj odlučila se nakon što ju je shrvala bolest njezinog oca Jamieja Spearsa.

Do srijede, dulje se vrijeme nije oglašavala preko društvenih mreža, ali ni pojavljivala u javnosti. Zadnji je to put učinila u siječnju, kada je objavila kako se mora fokusirati na obitelj i očev oporavak. "Važno mi je da mi obitelj bude prioritet. To je odluka koju sam morala donijeti. Prije nekoliko mjeseci otac mi je skoro umro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all need to take time for a little "me time." :)

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Svi smo jako zahvalni što se uspio izvući iz toga, ali pred njim je još uvijek dug put - zaključila je tada Britney. Svima nam treba vremena za sebe, objavila je u srijedu na društvenim mrežama Britney Spears (37).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

I pjevač Justin Bieber bori se s depresijom

Pjevač Justin Bieber (24) zatražio je liječničku pomoć jer se bori s depresijom, prenosi Daily Mail. Iako se nedavno vjenčao s manekenkom Hailey Baldwin (22), to navodno nije razlog njegovih zdravstvenih problema. Prijatelj para kaže da se Justin čini umornim i da se muči, prenosi Daily Mail.

Pjevač najvećim svojim problemom smatra veliku slavu, koju je doživio još dok mu je bilo 13 godina i zbog koje ne može vjerovati ljudima. 

Možda te zanima... Mariah Carey progovorila o svojoj borbi s bipolarnim poremećajem Zdravlje

 

- Borim se s osjećajem da me ljudi iskorištavaju i da nisu stvarno uz mene. Velika je stvar i vjerovati samom sebi. Napravio sam nekoliko loših odluka, što privatnih, što u vezama. Te su pogreške utjecale na moje samopouzdanje u procjenjivanju. Bilo mi je čak i teško vjerovati Hailey - rekao je Bieber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my guy @richwilkersonjr

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.