Psiha i seks Moje emocije 31. kolovoza 2022.

Što žene žele? 8 stvari na koje "pada" većina

Foto: shutterstock Humor i zajedničke šale unutar veze dobar su način na koji muškarac može impresionirati ženu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako je žene ponekad teško impresionirati, muškarci uspijevaju to toliko zabrljati da su napisani vodiči kako to najbolje učiniti. Impresionirati ženu zapravo nije ništa teško, a najbolji način za to je pristojnost, ali za slučaj da muškarcima treba još nekoliko savjeta, mogu ih pročitati u nastavku.

Ponekad su i najmanje sitnice te koje ostavljaju dugotrajni dojam. Jedan lijepi kompliment ili nekoliko malih gesta može stvarno impresionirati ženu, dok uvredljiva primjedba ili pokazivanje nepažnje mogu potpuno upropastiti šanse. Žena će relativno brzo odlučiti je li muškarac vrijedan njezinog vremena, a sve male stvari koje učini ili ne učini pomoći će joj da se odluči.

Imajući ove stvarni na umu, donosimo 10 najboljih jednostavnih načina kako impresionirati ženu prema portalu Style Girlfriend. Ne radi se o kompliciranim, dugotrajnim ili iznimno teškim stvarima, ali ovaj popis navika, komentara i ponašanja mogao bi napraviti razliku između dobivanja njezinog broja ili ružnog pogleda.

Humor

Klasičan savjet, zar ne? Mnogi muškarci mogu ispričati smiješnu priču, ali ako je to priča ili trenutak koji njega nasmijava još bolje. Ne treba biti najsamozatajniji tip na svijetu i treba biti voljan sudjelovati u šali. Muškarci i žene slično razmišljaju kada je u pitanju razlika između samopouzdanja i skromnosti, a posebno kada je riječ o pripovijedanju i humoru. Svi se žele povezati jedni s drugima i ostaviti dojam, stoga je pronalaženje te ravnoteže kroz humor ključno. 

Možda te zanima... 11 uvjerenja samopouzdanih žena zbog kojih su poželjnije i imaju kontrolu Psiha i seks

Pažljivo biranje odjeće

Dobro odjeven muškarac s odličnim parfemom gotovo je neodoljiv. Većina muškaraca ulaže trud da se dobro obuče samo tijekom razdoblja kada trebaju impresionirati ženu ili tijekom prvih dana veze. Ipak, ako se muškarac i dalje trudi kroz stil pokazati da mu je stalo do žene, sigurno će biti ponosna što hoda uz njega i što je njegova djevojka. 

Manire

Čini se da tradicionalne manire ovih dana nestaju, stoga je muškarcima važno iskoristiti ih kako bi se izdvojili od ostalih. Držanje vrata otvorenima i hodanje vanjskom stranom pločnika samo su neki od njih. Silaženje niz stepenice ispred nje i penjane stepenicama iza nje (u slučaju da padne). Pomaganje oko oblačenja kaputa na kraju spoja i izvlačenje stolice prije nego što sjedne također su neki od poznatijih tradicionalnih manira. Plaćanje večere ne znači da žena muškarcu išta duguje. Umjesto toga, muškarac bi ovakve radnje trebao shvatiti kao još jedan način da pokaže da je u skladu sa ženom, poput kimanja glavom i kontakta očima dok ona priča ili dijeli osjećaje. Fizičko pokazivanje manira toliko je privlačno i zbog toga će se žena osjećati cijenjenom i posebnom.

Nove preporuke

Iako je odlazak u novi restoran super ideja, razgovorom o jednostavnim temama poput knjiga, filmova, glazbe i putovanja može se puno otkriti. Osim što i muškarac i žena mogu otkriti informacije jedan o drugome, o tim temama mogu pričati satima i saznati imaju li neke zajedničke interese

Možda te zanima... 5 emotivno distanciranih tipova muškaraca koji kad odlaze, odlaze bez riječi Psiha i seks

Pokazivanje ranjivosti

Prvi spojevi mogu biti dosadni jer se iznova moraju postavljati ista pitanja poput onoga koliko braće ili sestara netko ima pa takvi razgovori umanjuju svaku mogućnost za pojavu iskre između muškarca i žene. Ipak, jednostavan način kako ta dosadna pitanja učiniti zabavnima je postavljanje dodatnog pitanja. Primjerice ako žene kaže da ima starijeg brata i mlađu sestru, muškarac može pitati koliko su bliski ili kakav odnos imaju. Tim dodatnim pitanje mogu se potaknuti neki dublji razgovori, ali i ranjivost. Ako muškarac prvi postavi pitanje poziva ženu na razmišljanje, ali se onda i od njega očekuje da stvori atmosferu koja potiče otvorenost i povjerenje. Time se i ženi i muškarcu dopušta dijeljenje najintimnijih stvari te oboje mogu pokazati da su emocionalno inteligentne osobe koje vrijedi bolje upoznati. 

Zainteresiranost

Ako muškarac pošalje poruku samo zato da bi nešto rekao ili ispričao nešto o sebi, sigurno neće impresionirati ženu. Kako bi privukao njezinu pozornost, sve što treba je postavljati pitanja koja su vezana uz njezin život ili interese. To dolazi prirodno tijekom razgovora uživo, ali danas je besmisleno pretvarati se da slanje poruka ne utječu na cjelokupno zdravlje veze. 

Cvijeće

Možda još jedan od tradicionalnih manira koji će ženi sigurno izmamiti osmijeh na lice. Dakle, ako joj muškarac želi uljepšati dan na poslu, pokloniti joj nešto novo čime će ukrasiti dom ili je jednostavno želi podsjetiti koliko mu je stalo do nje, postoji samo jedna stvar koju može učiniti - pokloniti joj cvijeće.

Otkrivanje novih stvari

Učenje novih stvari jednostavan je način koji muškarac i žena mogu iskoristiti u bilo kojem trenutku u svojoj vezi. Važno je da muškarac može nešto naučiti ženu, ali i ona njega te da i zajedno mogu naučiti nešto novo. Upravo to može impresionirati ženu jer se radi o uspostavljanju intimnosti i povjerenja. Osim toga, učenje je zabavan način koji omogućuje da stvari u vezi ostanu uzbudljive, pogotovo kada se strasti smanje. 

Možda te zanima... 4 tipa muškaraca kojima nikada nećeš biti prioritet Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.