Psiha i seks 26. travnja 2022.

6 razloga zašto su muškarci koji kuhaju bolji u krevetu

Foto: shutterstock Muškarci koji kuhaju su seksi, smatraju mnoge žene
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kuhanje je vrlo slično seksu jer je za oboje potrebna pažnja i trud, a upravo snalaženje u kuhinji može otkriti je li muškarac dobar u krevetu.

Ako se tvoj partner dobro snalazi u kuhinji, onda se vjerojatno snalazi i u spavaćoj sobi i znat će kako te treba zadovoljiti. Ovih šest razloga potvrđuju da je muškarac koji zna kuhati bolji u krevetu.

Želi udovoljiti drugima

Kuhanje je gotovo pa umjetnost. Poput seksa, ako to netko radi samo za sebe, čini to pogrešno. Malo tko kuha specijalitete kako bi sam uživao. Hrana i užitak su namijenjeni za dijeljenje. Ako tvoj partner ima takav nesebičan stav znači da će se uvijek pobrinuti da dobiješ što trebaš u spavaćoj sobi. 

Možda te zanima... 5 malih stvari koje odbijaju muškarce, a žene ih nesvjesno rade Psiha i seks

Zna improvizirati

Ništa ne ubija seksualni život brže od predvidljivosti i rutine. Ako muškarac kuha, naviknuo je koristiti sve sastojke koji su mu pri ruci i pripremiti obrok u trenutku. Upravo je muškarac koji kuha uvijek spreman pružiti ti novo iskustvo. 

Ima strpljenja

Postoji razlog zašto postoji izraz "brza hrana". Ona ne zahtjeva previše truda i pažnje, a kod pripremanja hrane to je poželjno. Ako se trudi oko pripreme i ima strpljenje napraviti i najzahtjevniji obrok, onda sigurno ima strpljenja u spavaćoj sobi kako bi te doveo do sretnog završetka. 

Možda te zanima... 5 znakova da si s drugom osobom istinski emocionalno povezana Psiha i seks

Radi na svojim vještinama

Kuhanje je multidisciplinarna vještina za koju je potrebno puno vremena i truda. Ako tvoj partner ima taj discipliniran način razmišljanja ne primjenjuje ga samo na jednu stvar. Samousavršavanje je vrlo privlačna osobina. Dakle, ako uspije usavršiti svoj zanat u kuhinji, vjerojatno će biti spreman usavršiti i svoje vještine u spavaćoj sobi.

Zna raditi više stvari odjednom

Ako u kuhinji rijetko kada radi samo jednu stvar, isto vrijedi i za spavaću sobu. Ako želiš muškarca koji može koristiti sve alate koji mu stoje na raspolaganju, želiš onog koji zna kuhati.

Može ti napraviti doručak 

Ne zaboravi najbolji dio ove jednadžbe - besplatnu hranu. Što više ti treba?

Možda te zanima... Zašto te drži u blizini čak i ako ne želi vezu s tobom? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.