Psiha i seks 09. studenoga 2022.

5 stvari koje muškarci rade kada im se ne sviđaš dovoljno

Foto: shutterstock Ako često prva uspostavljaš kontakt i predlažeš da se nađete, vjerojatno nije zainteresiran
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prilično je jednostavno shvatiti i prepoznati sviđaš li mu se. Ali ponekad ne namjerno ignoriraš sasvim očite znakove da mu baš i nije stalo jer ne želiš vjerovati u to.

Ako se sviđaš muškarcu, onda će se sigurno dobro ponašati prema tebi. Bit će nasmiješen u tvojoj prisutnosti i smijat će se tvojim šalama te će također govoriti ljubazne stvari. Odnosit će se prema tebi s poštovanjem, pogotovo ako te planira dugo zadržati u svom životu. 

Puno teže je reći ako mu se ne sviđaš. Ponekad muškarci šalju mješovite poruke, zbog čega je zbunjujuće reći sviđaš li mu se. Često će raditi stvari koje se čine lijepe, ali zapravo uopće nisu tako dobre. Donosimo ti pet stvari koje ti jasno ukazuju da muškarac nije zainteresiran.

Ne planira

Kada provodite vrijeme zajedno, uvijek je sve sjajno. Ali kada ste razdvojeni, između vas postoji velika tišina. Ako predložiš neko druženje, on će na njih pristati. Ipak, kada dođe dan kada se trebate naći, neće ti se javiti cijeli dan i otkazat će planove u zadnji tren. Nemoj gubiti vrijeme na nekoga tko te ne može unaprijed obavijestiti o promjeni plana. 

Priča s tobom o drugim ženama

U novim vezama normalno je da oboje pričate o svojim bivšima. Vaša prijašnja iskustva, koliko god bila burna, čine vas oboje onim što jeste, a dijeljenje je prirodno. Ali ako govori o svojoj bivšoj i svojim borbama da je preboli, možda ju ipak nije prebolio.

Ako uoči zgodnu djevojku i ukaže tina nju, onda te možda smatra samo prijateljicom. Također način na koji muškarac razgovara s tobom o drugim ženama dokaz je njegovih namjera. 

Možda te zanima... Zašto te drži u blizini čak i ako ne želi vezu s tobom? Psiha i seks

Ne možeš s njim otvoreno pričati o seksu

Seks znači da mu se sviđaš, zar ne? Ne nužno jer je za neke muškarce seks samo način da zadovolje svoje potrebe. Možda se često seksate i sve je dobro, ali nisi u mogućnosti razgovarati s njim o tome što ti se sviđa ili ne sviđa. Kada on neće razgovarati o tim stvarima izvan spavaće sobe, on jasno daje do znanja da nema emocionalnu sposobnost ili zrelost biti tvoj partner.

Ne trudi se da se osjećaš ugodno u njegovoj prisutnosti

Ako se često brineš što ćeš obući kad si s njim, je li u redu izuti cipele, izgleda li tvoja kosa u redu, njemu nije stalo do tebe. Ako mu se sviđaš, on će učiniti sve što je u njegovoj moći da se osjećaš ugodno, bez obzira kako izgledala. Ljubav se razvija do onog dana kada vam je dovoljno udobno da budete svoji jedno pred drugim, a ne kada moraš paziti na svaki korak i sitnicu.

Prepušta tebi da mu se prva javiš

Zabavljate se zajedno, vaše razmjene tekstova su briljantne, ali počinju samo u slučaju kada se ti prva javiš. Ako se nekom muškarcu sviđaš, on će ti se obratiti. Možda ponekad neće znati što treba napisati ako mu se sviđaš, ali će uvijek poslati poruku. Ako se ne javi, on to jednostavno neće učiniti.

Možda te zanima... 5 malih stvari koje odbijaju muškarce, a žene ih nesvjesno rade Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.