Psiha i seks Moje emocije 04. rujna 2020.

5 osobina žena u znaku Djevice

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nemoj dopustiti da te simbolika iza imena Djevica zavara, jer ove će žene sigurno drugima zapeti za oko te 'zagolicati' njihovu maštu!

Kao predstavnice zemljanih znakova, žene rođene u znaku Djevice rođene su između 23. kolovoza i 22. rujna te posjeduju osobine koje ih čine uravnoteženima, poštenima i ambicioznim osobama među svim horoskopskim znakovima.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za rujan: Što donosi rana jesen? Psiha i seks

Ova žena nije tip koji će sjedati doma i čekati da se muškarac ili partner odluče za nešto. One su perfekcionisti zodijaka i ne vole se uspoređivati ni s kim. One vole stvari uzeti u svoje ruke. Žene Djevice zbog toga su često uspješne, fokusirane i analitične. Iako, to ponekad može dovesti do toga da ljudi misle kako su nedovoljno osjećajne. No, one žele najbolje za sebe, za svog partnera ili partnericu te za sve do kojih im je stalo.

Stoga, umjesto da se 'kloniš' moćnih sila prirode kakve su one, evo 5 razloga zašto bi trebala tražiti svog prijatelja u ženi rođenoj u znaku Djevice.

Ponekad su zamišljene, no to te ne treba brinuti

Njihovo sanjarenje ne treba te brinuti jer to je njihov način punjenja baterija, a i vjerojatno razmišljaju o sebi dragoj osobi, koja si možda upravo ti. 

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu Psiha i seks

Veoma su pametne

Žena Djevica svojim pažljivim načinom razmišljanja može lako razaznati dobro i zlo. Ona voli analizirati stvari svojom kritičkom i logičnom sposobnošću. Zna umiriti srce i um u teškoj situaciji. Lako može uspjeti u svakom polju na kojem radi. 

Odlično čuvaju tajne

Možeš se osloniti na ženu Djevicu da će sve tvoje tajne čuvati od drugih ljudi. Ona je vrsta prijatelja kojoj možeš vjerovati. Štoviše, ona je draga i dobra srca. Također,  pruža veliku podršku svojim prijateljima i uvijek je tu za njih.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje Djevice Psiha i seks

Sjajne su kada je u pitanju planiranje događaja

Svojom velikom pažnjom prema detaljima, žena Djevica u stanju je sve savršeno isplanirati. Većinu vremena plan koji napravi ispadne sjajan jer obraća pažnju na najmanji detalj koji postoji. Međutim, zbog te osobine, obično joj treba duže vrijeme da izvrši plan. 

Skromne su

Žena Djevica prihvaća sebe takvom kakva jest. Skromna je i prizemljena. Rijetko zadržava svoju ogorčenost na gotovo bilo čemu. Štoviše, ona ne zahtijeva previše. Žene Djevice gotovo uvijek prihvaćaju druge osobe te je zato veoma lako biti prijatelj s njima.

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.