Psiha i seks Moje emocije 28. kolovoza 2023.

5 dominantnih osobina žena rođenih u znaku djevice

Sezona blizanaca donosi nam pozitivne promjene i ponovno čini život uzbudljivim kao prije
Foto: shutterstock Vladavina Djevice počinje  23. kolovoza i donosi nam nešto potpuno drugačije od energije vatrenog Lava koju smo osjećali u prethodnih mjesec dana
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nemojte dopustiti da vas simbolika imena djevica zavara, jer ove će žene sigurno drugima zapeti za oko te 'zagolicati' njihovu maštu!

Kao predstavnice zemljanih znakova, žene rođene u znaku djevice posjeduju osobine koje ih čine uravnoteženima, poštenima i ambicioznim osobama među svim horoskopskim znakovima. Ova žena nije tip koji će sjedati doma i čekati da se muškarac ili partner odluče za nešto. One su perfekcionisti zodijaka i ne vole se uspoređivati ni s kim. One vole stvari uzeti u svoje ruke. Žene djevice zbog toga su često uspješne, fokusirane i analitične. Iako, to ponekad može dovesti do toga da ljudi misle kako su nedovoljno osjećajne. No, one žele najbolje za sebe, za svog partnera ili partnericu te za sve do kojih im je stalo. Stoga, umjesto da se 'klonite' moćnih sila prirode kakve su one, evo 5 razloga zašto biste trebali tražiti prijatelja u ženi rođenoj u znaku djevice.

Često su zamišljene

Njihovo sanjarenje ne treba vas brinuti jer je to njihov način punjenja baterija, a i vjerojatno razmišljaju o dragoj osobi, a to ste možda upravo vi.

žena Možda te zanima... Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji Psiha i seks

Pametne su

Žena djevica svojim pažljivim načinom razmišljanja može lako razaznati dobro od zla. Ona voli analizirati stvari svojom kritičkom i logičnom sposobnošću. Zna umiriti srce i um u teškoj situaciji. Lako može uspjeti u svakom polju na kojem radi. 

Odlično čuvaju tajne

Možete se osloniti na ženu djevicu da će sve vaše tajne čuvati od drugih ljudi. Ona je vrsta prijatelja kojoj možete vjerovati. Štoviše, ona je draga i dobra srca. Također,  pruža veliku podršku svojim prijateljima i uvijek je tu za njih.

Sjajne su kada je u pitanju planiranje događaja

Svojom velikom pažnjom prema detaljima, žena djevica u stanju je sve savršeno isplanirati. Većinu vremena plan koji napravi ispadne sjajan jer obraća pažnju na najmanji detalj koji postoji. Međutim, zbog te osobine, obično joj treba duže vrijeme da izvrši plan. 

Skromne su

Žena djevica prihvaća sebe takvom kakva jest. Skromna je i prizemljena. Rijetko zadržava svoju ogorčenost na gotovo bilo čemu. Štoviše, ona ne zahtijeva previše. Žene djevice gotovo uvijek prihvaćaju druge osobe te je zato veoma lako biti prijatelj s njima.

Možda te zanima... Što nam donosi vladavina djevice? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.