Psiha i seks 22. siječnja 2024.

5 horoskopskih znakova koje očekuje nevjerojatan tjedan

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan pet horoskopskih znakova ostvarit će sve što im padne napamet što će im omogućiti da lakše napreduju u životu.

Mnogi će znakovi ovaj tjedan biti usredotočeni na budućnost, a manje na nevažne stvari, posebno kada su u pitanju ljubav i veze. Većina će doživjeti i uspon u karijeri, ali mogu očekivati i razna slavlja te ljubaznost od drugih. Ako ste jedan od ovih pet horoskopskih znakova, svakako iskoristite te mogućnosti kako biste ostvarili svoje ciljeve ili snove. 

Jarac

Budite svjesni svojih zadataka i postupaka i ne zamarajte se previše onime što drugi rade. Kozmičke sile su na vašoj strani pa se ne morate bojati da ćete podbaciti. Druga polovica tjedna bit će za vas opuštenija pa iskoristite to vrijeme za sebe i sagledajte što vam je potrebno. Odmorite kako biste nadoknadili izgubljeni san i slobodno budite malo lijeni.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje vodenjaka Psiha i seks

Lav

Ostanite smireni i samo nastavite raditi kao dosad jer je ostvarenje vaših snova i bliže nego što mislite, uključujući i želje vašeg srca. Budite spremni za ugodna iznenađenja cijeli ovaj tjedan. Ipak, druga polovica tjedna mogla bi biti malo dosadna, ali ako provodite vrijeme s prijateljima i upustite su u intrigantne razgovore s njima, mogli biste nešto novo naučiti. Također ćete imati koristi ako odete na neku radionicu ili tečaj koji vas zanimaju. 

Rak

Ako s prijateljima surađujete na nekom projektu, vjerujete im, ali nemojte se previše oslanjati na njih da će smisliti baš sve ideje. Kombinacija samostalnog i grupnog rada omogućit će najbolje rezultate. Ipak, ovaj tjedan važno je da pronađete pravu ravnotežu kako biste ostvarili svoje ciljeve. Druga polovica tjedna bit će uzbudljivija pa možete očekivati razne razgovore sa zanimljivim ljudima. Neka vaša društvena strana izađe na vidjelo.

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Škorpion

Prije nego što možete iskoristiti sve blagoslove koji vas čekaju ovaj tjedan, morate obaviti sve svoje poslove i odgovornosti. Zbog toga, morat ćete malo biti introvertniji ovaj tjedan kako biste se fokusirali na stvari koje trebate riješiti. Tako ćete kasnije moći uživati u dobrim stvarima. U drugoj polovici tjedna možete očekivati iznenađenja, ali i neplanirana putovanja. 

Ovan

Sve dok vjerujete svojim instinktima i obraćate pažnju na znakove i slučajnosti koje vidite oko sebe, uspješno ćete upoznati prave ljude koji će vas odvesti do vaše srodne duše ili ćete možda upoznati svoju srodnu dušu. Druga polovica tjedna donijet će vam vijesti o intrigantnim prilikama. Morat ćete izaći iz svoje zone udobnosti kako biste ih iskoristili. Jeste li spremni za ulazak u novu avanturu?

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.