Psiha i seks 25. srpnja 2023.

3 horoskopska znaka kojima su ovaj tjedan ugrožena prijateljstva

prijateljice
Foto: Pexels Priajteljice
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako ste rođeni u jednom od ovih znakova, budite spremni suočiti se s turbulencijama u vašim bliskim odnosima. Naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem kako bi ovaj tjedan prošao sa što manje "žrtava".

Blizanci

Blizanci, vi ste poznati po šarmu i društvenosti, ali ovaj tjedan morate biti pažljiviji u komunikaciji s prijateljima. Planetarni aspekti ukazuju na mogućnost nesporazuma i nepreciznih poruka koje bi mogle izazvati konflikte. Važno je da pažljivo slušate i razmislite prije nego što reagirate. Pazite da ne zanemarite potrebe svojih prijatelja i ne pretpostavljate kako se osjećaju. Otvorena komunikacija i razumijevanje pomoći će vam prevladati ove prepreke i očuvati važne odnose.

Rak

Dragi rakovi, vaša osjetljiva priroda može vas ovaj tjedan dovesti u neke emotivno zahtjevne situacije s prijateljima. Planetarni položaji naglašavaju mogućnost sukoba između vaših osjećaja i potreba drugih ljudi. Možete se osjećati ignorirano ili preopterećeno tuđim problemima. Važno je postaviti granice i izraziti svoje potrebe. Budite iskreni u komunikaciji i pokušajte ne preuveličavati stvari. Empatija i suosjećanje su vaše najjače strane, ali također se brinite o vlastitom emotivnom blagostanju.
 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi s godinama postaju sve ljepši Psiha i seks
 

Vaga

Vage, vaša potreba za harmonijom i izbjegavanje sukoba mogu vas dovesti u teške situacije s prijateljima ovog tjedna. Planetarni aspekti sugeriraju mogućnost nesporazuma i napetosti u društvenim krugovima. Možda ćete biti suočeni s odlukama koje zahtijevaju odabir između različitih prijatelja ili sukobljenih interesa. Umjesto da izbjegavate probleme, pokušajte se suočiti s njima na smiren i diplomatski način. Razgovarajte s prijateljima o svojim osjećajima i slušajte njihove perspektive. Rad na pronalaženju kompromisa ključan je za očuvanje harmonije u vašim odnosima.
 

horoskop lav Možda te zanima... Horoskop za sezonu lava za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.