Psiha i seks 14. studenoga 2022.

3 horoskopska znaka koji trebaju poslušati intuiciju ovaj tjedan

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Energija koju nam daje svemir je ovaj tjedan nešto mirnija od prošle budući da su snažne pomrčine iza nas, a ono što slijedi je doza izoštrene intuicije koja će ovim znakovima posebno pomoći

Nakon snažne sezone pomrčina, astrološke energije planeta će postati mekše i nježnije, što je ujedno utješno i svima prijeko potrebno. Skladan i emocionalno "ljekovit" veliki vodeni trigon dominirat će nebom, a ova tri sretna horoskopska znaka imat će najbolji tjedan od 14. do 20. studenog. Dobra vijest za sve one koji više ne mogu pratiti promjene u životu i traže malo mira, sezona škorpiona uskoro će se približiti kraju, pa je vrijeme da se svi ponosno potapšamo po ramenu što smo preživjeli ovo transformativno vrijeme.

Mistični utjecaj Neptuna ovaj će tjedan donijeti dozu magije u naše živote i izoštriti nam intuiciju i naglasiti osjećaj empatije, suosjećanja i duhovnosti. Snovi će postati izraženiji, a dobra bi ideja bila zapisati ih u dnevnik čim se probudimo jer bi nam mogli pomoći donijeti bolje odluke oko problema koji nas muče. Sredinom tjedna će svoje putanje ispreplesti Venera i Jupiter što znači da će ljubav cvasti na sve strane, no ne nužno samo prema drugima, nego i samoj sebi. Ova će tri horoskopska znaka to posebno osjetiti. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Ovaj tjedan prati intuiciju

Rak

Osim što blistaš u trenutnom okruženju, ovaj će tjedan i tvoje okruženje blistati s tobom što će povećati tvoje samopouzdanje i probuditi kreativnu muzu u tebi. Sunce, Merkur i Venera ovaj će tjedan posjetiti tvoju petu kuću romantike, strasti, užitka i autentičnosti što će se vidjeti i u odnosima, ali i na poslu i slobodnom vremenu. Kada sve to spojimo, činit će ti se da cijeli tjedan nosiš ružičaste naočale. Posebno će se rasplamsati tvoja mašta, no to ti neće stvarati probleme sa stvarnošću jer ćeš biti u ravnoteži. Također bi ovaj tjedan i sreća mogla biti na tvojoj strani pa se odvaži napraviti neke malo rizičnije poteze. Sve što trebaš je vjerovati svojoj istančanoj intuiciji. 

Škorpion

Iako sezona škorpiona polako prilazi kraju, još nije gotova, kao ni energija koju nosi. Ovaj ćeš tjedan spoznati da uistinu imaš slobodnu volju i da možeš ostvariti sve svoje lude zamisli, najviše u vidu hobija i slobodnog vremena. Doza mistične energije tvog znaka dat će ti samopouzdanja da djeluješ i na romantičnom polju, no za to da ne pretjeruješ u ničemu bit će zaslužan utjecaj Neptuna. Osim što će te držati u granicama onoga što osjećaš, također će držati i tvoj ego pod kontrolom jer, moraš priznati, škorpioni lako dopuste egu da diktira njihove želje. Promijenit će se i tvoj način komunikacije te se nećeš bojati tražiti ono što želiš i misliš da zaslužuješ. Sve to diktirat će posebno snažna intuicija.

Ribe

Nijedan horoskopski znak nema tako istančanu intuiciju kao ribe, a ovaj će tjedan ona biti još više izražena što znači da ju jednostavno moraš poslušati. Ako dobiješ neku odličnu ideju na poslu ili shvatiš da želiš nešto važno reći prijateljima, nemoj se u tome suzdržavati. Kombinacija Merkura i Plutona osigurat će ti dovoljno samopouzdanja da progovoriš o svemu o čemu želiš razgovarati te pri tome zasjaš. Također ćeš osjetiti i najmanje promjene u tuđim emocijama i mislima te se tome bez problema prilagoditi. Pobrini se samo da putem ne zaboraviš na sebe i svoje zdravlje te izdvoji barem jedan sat dnevno kada ćeš si pružiti dodatnu dozu ljubavi. 
 

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za studeni za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.