Psiha i seks 15. siječnja 2024.

3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan imati sreće u ljubavi

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tri horoskopska znaka doživjet će promjene u svom ljubavnom životu.

Ovaj tjedan posebno će tri horoskopska znaka vjerovati svojim instinktima, a bitno je da slušaju i svoj um kako bi ostvarili ono što im je potrebno. To znači i da će njihovi romantični partneri jednostavno osjetiti što im je potrebno pa neće morati to posebno komunicirati. 

Rak

Budući da ste donekle romantični idealist, stvarno ne čekate da netko ispuni vaš ideal jer znate da se to neće dogoditi. Ipak, ovaj tjedan posebno ćete razmišljati o ljubavi i pravoj osobi pa biste to mogli i privući. Bit ćete i emocionalno otvoreni te ćete odbaciti prijašnja ograničavajuća mišljenja o ljubavi. Znate što želite i znate, duboko u svom srcu, da to možete i imati. Ne morate raditi stvari na konvencionalni način kada su u pitanju ljubav i romansa. 

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za sve znakove Psiha i seks

Škorpion

Bit ćete više u kontaktu sa svojim mentalnim i emocionalnim stanjem nego fizičkim. Upustit ćete se u razgovor s nekim tko vas tjera da sanjate i zamišljate više. Nije vam potrebna romantični spoj kako biste se povezali s nekim, ponekad je dovoljno ono što vam pišu u porukama. Vaša mašta posebno će raditi pa ćete privlačiti osobu koja zna koristiti svoju maštu kada je u pitanju ljubav. 

Možda te zanima... Ljubavni horoskop za sve znakove za siječanj Psiha i seks

Strijelac

Znate kako zaintrigirati nekoga svojim umom, a ne svojim tijelom, a ovaj tjedan to će biti još lakše jer ćete se oslanjati na svoju maštu i viziju. Vaš će ljubavni život uzletjeti, ali vam neće biti potreban fizički dodir jer se sve odvija u umu vas i vašeg partnera. Neće vas biti briga što će drugi mislit o vama, a neki bi čak mogli biti i ljubomorni na vašu odvažnu odluku da s nekim želite uspostaviti nekonvencionalnu vezu. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.