Psiha i seks 02. listopada 2023.

3 horoskopska znaka koja će ovaj mjesec imati sreće u ljubavi

Foto: shutterstock Škorpion, ovan i strijelac imaju sreće u ljubavi ovaj mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako će listopad donijeti izazove na području ljubavi i romantike, za tri horoskopska znaka to neće predstavljati problem jer su oni spremni na te izazove.

Ne samo da će se uhvatiti u koštac s preprekama između njih i njihovog savršenog sna o ljubavi i strasti, već će ova tri horoskopska znaka pronaći i genijalne načine za rješavanje prepreka na koje naiđu. Dakle, ovaj mjesec potrebno je donijeti prave odluke u pravo vrijeme kako biste doživjeli veliku ljubav i romantične trenutke, a potrebno je slijediti i srce i logiku. 

Ovan 

Iskoristit ćete što više pozitivne energije tijekom listopada jer odbijate neuspjeh, a teški trenuci će završiti upravo zbog vaše pozitivnosti. Budući da možete ponovno stvoriti sebe i svoju sudbinu, moći ćete privući nekoga tko će prkositi izgledima u vaš život. Možda mislite da vas je ljubav zaobišla, ali ovaj mjesec možete očekivati gomilu ljubavi. U potrazi ste za nekim novim ljubavnim interesom u svom životu, ali to uopće nije onaj kojeg očekujete. 

Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Škorpion

Bit ćete spremni i voljni iskoristiti energiju ovog mjeseca u vašu korist. Osjećat ćete se graciozno, a vidjet ćete da je vaša sposobnost donošenja ispravne odluke posebno dobro funkcionira u vašem ljubavnom životu. Iskoristite svoju moć da privučete i zavedete partnera koji voli nestašluke kao i vi. Budući da ovaj mjesec slavite i rođendan, najviše ćete osjećati pozitivnu energiju listopada. 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Strijelac

Tijekom listopada i studenog osjećat ćete se kao kod kuće i spoznat ćete tko se i gdje ide vaš romantičan život. Posebno ćete voljeti i obožavati sebe pa ćete zauzvrat tu energiju moći prenijeti i na nekog drugog. Osjećat ćete se snažno tijekom ovog mjeseca pa ćete privlačiti ljude koji su vam slični. Imate velike aspiracije i nevjerojatno samopouzdanje tijekom listopada, a vaš će ljubavni život odražavati vaše unutarnje stanje. Osjetit ćete ljubav i snagu te ljubavi na načine koje nikada prije niste iskusili. 

prijatelji zagrljaj Možda te zanima... Horoskopski znakovi koje svi vole, jeste li među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.