Psiha i seks 22. veljače 2023.

16. tjedan psihologije u Hrvatskoj donosi brojne radionice i panele o mentalnom zdravlju

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Radionice, paneli i diskusije održat će se diljem zemlje, a sudjelovanje na njima je besplatno

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva održat će se 16. tjedan psihologije u Hrvatskoj od 20. do 26. veljače 2023. Po šesnaesti put stručnjaci s područja psihologije imat će priliku da kroz organizaciju različitih događanja struku predstave zajednici i pošalju poruku kako život i pojednica i zajednice može biti bolji, ugodniji, kvalitetniji, stoji na službenoj web stranici. 

Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine, a prošlogodišnjem 15. izdanju odazvalo se preko 750 sudionika s više od 1000 događanja putem različitih virtualnih platformi u oko 100 hrvatskih gradova i mjesta. Ovogodišnji 16. Tjedan psihologije događa se u okviru obilježavanja 70-e obljetnice Hrvatskog psihološkog društva. 

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

U događanja 16. Tjedna psihologije u Hrvatskoj stručnjaci će se uključit predavanjima, okruglim stolovima, radionicama, izložbama i drugim aktivnostima s ciljem da pobude interes i doprinesu poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Sva događanja u 16. Tjednu psihologije besplatna su za slušače odnosno publiku. Program se održava u svim velikim gradovima kao što su Zagreb, Split, Osijek i Rijeka te manjim mjestima poput Đakova, Pazina ili Krapine, a pokrit će razne teme, od toga kako se brinuti o svom mentalnom zdravlju do odgoja djece i rješavanja stresa. 

Detaljnu listu mjesta u kojim se održava 16. tjedan psihologije u Hrvatskoj te više informacija o programu potražite na web stranici Psihologija.hr
 

mirta fraisman čobanov Možda te zanima... "Manipulatori su među nama, kako se zaštititi?", besplatna radionica u Zagrebu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.