Psiha i seks Seks i veze 23. listopada 2020.

10 znakova da još voli bivšu, a ti si mu utjeha

Foto: shutterstock Šteta je što se ne može nositi s bliskošću ili ima neki drugi problem s emocionalnom dostupnošću zbog kojeg se povlači. Njegovo nestalno ponašanje neće se naglo popraviti.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kažu da žene instinktivno osjete kada nešto nije u redu. Kad nešto ne valja javljaju se sitni znakovi, ali čak i žene koje su iskrene prema sebi propuštaju ove signale jer postoji mnogo razloga zbog kojih ih ne žele vidjeti. Ali bolje je otvoriti oči i izbjeći slomljeno srce. Zato, ako si u vezi obrati pažnju na sljedeće znakove koji upozoravaju da tvoj dragi još voli bivšu i nije spreman za ozbiljnu vezu s tobom. .

Svaka ga sitnica podsjeća na bivšu

Na romantičnoj večeri ste i čim stigne tvoja hrana, on komentira da je njegova bivša uvijek naručivala to isto jelo. On se ne zaustavlja i nabraja još neke detalje. Do kraja večeri ustanoviš da o njegovoj bivšoj znaš više nego o njemu. Ovo je sigurno znak da mu je ona još na pameti. Ako nastaviš izlaziti s njim, mogla bi primijetiti da on pronalazi izgovore za razgovore o njoj i nehajno ubacuje njezino ime u svaki vaš razgovor. To nije u redu i zapamti da ne bi trebala pristajati na to, piše Your Tango i navodi još devet znakova.

Govori joj stvari prije nego što ih kaže tebi

Bilo da je riječ o novom poslu, napredovanju na poslu ili čak nečemu tako bezazlenom kao što je šišanje, ti bi prva trebala znati za to. Ali, ako joj kaže prije nego tebi, onda su stvari definitivno sumnjive. Ako se žališ, on će iznijeti vjekovnu ispriku "ali ona je i dalje moja prijateljica". Je li u redu, ako i dalje razgovara s bivšim? U nekim slučajevima da, ako imaju djecu ili nešto što ih još uvijk čvrsto veže (ali je razumno).

Sluša pjesme o izgubljenoj ljubavi i s mržnjom priča o njoj

Ako nastavi slušati žalosne pjesme o prošlim ljubavima i pri tom se pjeni oko svoje prošle veze, ne nasjedaj. Neka te ne zavara njegovo prividno neprijateljstvo. Te stvari govori samo zato što više ne može biti s njom.

 
 

Opsesivno je vreba na društvenim mrežama

Ako joj stavi like na fotografiju to nije zločin, ali ako mu se i dalje sviđa sve što ona objavljuje, bez obzira koliko su neke stvari besmislene i prati njene aktivnosti na svim platformama društvenih mreža, nije je zaboravio.

Još uvijek ima fotografije svih ostalih bivših djevojaka, osim nje

Možda je on takva osoba koja ostaje prijatelj s bivšima i ima njihove fotografije, ako je to slučaj, zašto nema njezine fotografije? To bi moglo biti zato što on gaji osjećaje prema njoj, a osvrtanje na uspomene koje su dijelili mu je bolno.

 
 

Ponaša se čudno kad razgovara s njom

Pred tobom razgovara sa svima, ali kad ona nazove zavuče se u najbližu praznu sobu. Ako pokušaš čuti o čemu razgovaraju, ne uspijevaš jer tiho govore. Kad poziv završi, on je udaljen i rastresen.

Daje joj personalizirani poklon za rođendan

Rođendanski pokloni su normalni, ali ne ako joj daje nešto što ima posebno značenje. Još je gore ako joj pokloni nešto što mu pripada, poput njegove majice ili fotografije njih dvoje s osobnom porukom. Ako je ovo otišlo tako daleko, s tim da on i dalje razgovara s njom, vreba je na društvenim mrežama i raspravlja o njihovom prethodnom intimnom životu. Vrijeme je da odlučiš je li to veza u kojoj trebaš ostati. 

 

Još je uvijek blizak s članovima njezine obitelji

Nastavit će posjećivati ​​njezinu obitelj ili se s njima baviti na Facebooku. Vodit će razgovore o njoj s njenom majkom, podijeliti tajne s njezinim bratom. To je jedan od glavnih znakova da još uvijek voli svoju bivšu i samo pronalazi načine da na neki način bude dio njezinog života.

Plače i priča ti o njoj kad je pijan

Slanje SMS-ova u pijanom stanju uobičajene su, često bezazlene stvari. Mogla bi pomisliti da je pijan i stoga njegove riječi ne znače ništa. Mogla bi ga čak i utješiti i reći mu da si tu za njega. Ali, znaš kako se kaže "u vinu je istina".

Govori o njoj dok je s tobom u krevetu

Ovdje je svaki komentar suvišan.

Možda te zanima... Seks s bivšim: Zašto je seks nakon razvoda istovremeno dobar, ali i loš Psiha i seks
 
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.