Psiha i seks Moje emocije 09. rujna 2018.

10 stvari koje pravi muškarac radi u vezi

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ukoliko želiš znati jesi li u vezi s pravim muškarcem, obrati pažnju na njegova djela. Ono što je zaista važno je da se “pravi muškarac”, kada je u vezi, ponaša tako dobro da jednostavno moraš voljeti njega i njegov stil!

Neke žene imaju osjećaj da “pravi muškarac” ne postoji, odnosno da je danas nemoguće pronaći ga. S druge strane, neki muškarci misle da su oni definicija “pravog muškarca”.

Drugi pak smatraju da ne postoji takva stvar. Ipak, jedno je istina: oni muškarci koji misle da su oni definicija pravog muškarca i oni koji misle da to nisu – najčešće griješe. Ukoliko želiš znati jesi li u vezi s pravim muškarcem, obrati pažnju na njegova djela. Ono što je zaista važno je da se “pravi muškarac”, kada je u vezi, ponaša tako dobro da jednostavno moraš voljeti njega i njegov stil!

1. Pravi muškarac voli i poštuje svoju ženu zbog onoga tko je ona

Ne voli samo njezino tijelo i status, nego nju cijelu. Voli njezinu istinsku ljepotu, osobnost i osjećajnost. Ophodi se prema njoj s poštovanjem. Ne smeta mu da joj skuha omiljeno jelo, izvede na večeru ili plati račun. I ona njega voli i poštuje.

2. Pravi muškarac se u potpunosti posvećuje vezi

Ne vara je. Odan je i održava vezu zdravom. Potpuno je predan svojoj ženi, komunicira s njom i zajedno rade na vezi. Znaš da pravom muškarcu možeš vjerovati. Uvijek će ti biti vjeran.

3. Pravi muškarac svoju partnericu štiti fizički i emotivno

Iako se žena može zaštititi sama, on je uvijek tu za nju.  Pruža joj financijsku sigurnost i tješi je kad je to potrebno. Spreman je udariti nekoga ako treba, ali promišlja prije neke akcije. Njegova djela su proračunata, obziran je i prema svima ljubazan.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

4. Pravi muškarac ispunjava i inspirira svoju partnericu

Osim što voli seks s njom i govori joj da je lijepa, također s partnericom razgovara i planira budućnost. Šali se, inteligentan je i osjećajan. Nevjerojatno je šarmantan. Prepoznat ćeš, ako je tvoj takav.

5. Pravi muškarac preuzima inicijativu

Jer on nosi hlače. Naravno, te hlače pere i pegla žena, ali je on i dalje vođa. Ne čeka ženu da riješi problem, on ga rješava ili traži njezin savjet i pomoć. On uvijek preuzima inicijativu.

Možda te zanima... Neugodna istina: Zašto veza kada jednom pukne rijetko uspije ponovno Psiha i seks Možda te zanima... Učestalost ljubljenja može otkriti koliko će veza potrajati Psiha i seks

6. Pravi muškarac donosi i teške odluke

On poštuje tvoje mišljenje, ali ne daje ti da upravljaš njegovim odlukama. Ne kontrolira ljude, već je svjestan sebe i svojih mana. Žene ne vole neodlučne kukavice i on to zna.

7. Pravi muškarac preuzima odgovornost za svoje odluke i djela

Ne brani svoje pogreške i ne svaljuje krivnju na tebe. Zna se ispričati i popraviti ono što je učinio. On zna da ga isprika čini boljim muškarcem jer tako pokazuje samouvjerenost.

8. Pravi muškarac uvijek kaže ono što misli

Ne plaši se reći što mu je na umu. Bez straha kaže ako se s tobom ne slaže. Ovo ne znači da je indiferentan, samo se ne slaže sa svime. On zna da se pravi muškarac zauzima za sebe.

9. Pravi muškarac se zauzima za vezu u kojoj se nalazi i uvijek je uz partnericu

Ponekad obitelj i prijatelji postavljaju čudna pitanja ili daju nepotrebne komentare o vašoj vezi. Uvijek brani tebe i vašu vezu. Dokazuje da se može izraziti i štiti svoju ženu kao pravi muškarac.

10. Pravi muškarac uvijek radi na sebi i time čini vezu sve boljom

On ima i svoj život. Ima i druge strasti osim tebe i veza ga ne određuje kao osobu. Ambiciozan je i ide za onim što želi. Pravi je muškarac.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.