Psiha i seks Seks i veze 17. travnja 2020.

10 seksi prijedloga koje možeš raditi za vrijeme izolacije

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si trenutno u vezi ili si u njoj bila, sigurni smo da znaš kako je lako 'zaglaviti' u rutini. No, sada je šansa za to veća s obzirom na to da je većina nas unutar svoja četiri zida i sigurni smo da većinu vremena, ako i kada ne radiš, provodiš na kauču uz Netflix, na mobitelu ili uz dobru knjigu.

Zbog viška slobodnog vremena i ograničenoga kretanja, odlično je vrijeme da poradiš na odnosima, a sa svojim partnerom rutinu možeš 'razbiti' i s nekom od sljedećih aktivnosti.

Igranje (društvenih) igara

Iako su Čovječe ne ljuti se, Scrabble i Monopoly odlične ideje, možeš se okrenuti i nešto 'kompliciranijim' igrama koje zahtijevaju duže vrijeme igranja poput Rizika. Nadalje, osim osnovnih ili klasičnih igara, postoje i neke igre na ploči koje se odnose na seks, kao Monogamy u kojoj svaka pločica predstavlja različiti seksualni čin ili možete započeti erotsku verziju igre Istina ili Izazov.

Što je "loš" seks? Možda te zanima... Seks za vrijeme tuširanja: 3 poze za senzualno iskustvo Psiha i seks

Prekriži nešto s popisa želja kada je u pitanju seks

Nikad nije loše vrijeme za poboljšanje seksualnog života. Sjedni zajedno sa svojim partnerom i porazgovarajte o bilo kakvim seksualnim idejama koje imaš ti ili on. Razgovarajte o tome želite li isprobati nešto novo, a startna pozicija možda je upravo zamišljena kao igranje uloga ili role play. Nadalje, obavezno porazgovarajte i o granicama do kojih ste voljni ići te o sigurnosti.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Isprobajte nove seksualne položaje

Sigurni smo da ima mnoštvo seksualnih položaja koje do sada niste isprobali, a ima ih mnoštvo za koje možda ne znate ni da postoje. Uvijek se može pronaći nešto novo, a ti i tvoj partner to možete napraviti jednostavnom pretragom na internetu. Pogledajte što vam se sviđa i usudite se izaći iz svoje komfor zone. Nadalje, možda je vrijeme i da spavaću sobu zamijenite za novu prostoriju unutar kuće i u kojoj ćete isprobati novu pozu.

Možda te zanima... Što odabrati: vibrator, dildo ili kombinaciju oba stimulatora? Psiha i seks

Isprobajte nove seksualne igračke

Potencijalno zabavniji čin od igranja (društvenih) igara možda je igranje sa seksualnim igračkama. Nije važno radi li se o prstenu za penis ili o novom vibratoru, sigurno smo da ni ti ni tvoj partner nećete biti razočarani.

Pružite jedan drugome masažu

Pokaži partneru koliko ga cijeniš i pruži mu (senzualnu) masažu. Ona može biti 'obična' ili možeš pogledati kakva je to erotska masaža i pokušati s njom uz pokoju svijeću i pjesmu Wicked game Chrisa Isaaka.

Možda te zanima... Sve više žena želi iskušati profesionalnu masažu vagine Psiha i seks

Razgovarajte o dubokim temama

Upoznaj svog partnera bolje uz pomoć razgovora. Pokušajte si međusobno postaviti 36 questions to fall in love koje je izmislio psiholog, a koja navodno pomažu u tome da se dvoje ljudi zaljubi jedno u drugoga. Ako pak ne želite to, uvijek možete razgovarati o djetinjstvu ili ciljevima za budućnost. Vjerojatno ćete naučiti nešto novo jedan o drugome i tako poboljšati svoj odnos. 

Napišite jedno drugome ljubavnu pjesmu ili stihove

Ako ti je dosta slanja emojija u obliku srca i poljupca pokušaj uzeti stvar u svoje ruke, doslovno. Uzmi olovku i papir i prenesi svoje misli na njega. Iako možda to neće biti na razini Shakespearea, važna je namjena i poruka koju jedan drugome želite prenijeti. Sigurni smo da će tvoj partner cijeniti spomenutu gestu.

Najbolje poze za žene | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock Misionarski položaj jedan je od najpopularnijih seksualnih položaja

Slušajte audio erotske zapise

Slušanje audio aplikacija s erotičnim pričama može biti odličan način da oboje podignete raspoloženje na novu razinu. Mnogo seksualnih aplikacija danas ima mogućnost puštanja audio erotskih priča koje možete zajedno slušati.

Najbolje poze za žene Možda te zanima... 2 stvari koje čine ogromnu razliku u seksu Psiha i seks

Zajedno obavljajte kućanske poslove

Možda ne zvuči posebno 'seksi' i zavodljivo, ali obavljanje kućanskih poslova zajedno može ih učiniti zabavnijima i možeš se dodatno zbližiti sa svojim partnerom. Pokušajte zajedno skuhati neke nove recepte, očistiti stan ili kuću i urediti svoj ormar u stilu Marie Kondo.

Priredi spoj kod kuće

Ne trebaš napustiti kuću ili trošiti novac da bi imala simpatičan spoj sa svojim partnerom. Pripremi egzotično jelo u svojoj kuhinji, napravi spa u svojoj kupaonici ili napravi piknik u svojoj dnevnoj sobi. Opcije su beskrajne, samo je mašta granica.

Možda te zanima... 12 seksualnih tipova: Koji si ti i tko je tvoj savršeni partner? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.