Ljepota i relax 17. prosinca 2010.

Zdrava Krava daruje za Božić

4Poklona
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje svoje čitatelje u velikom blagdanskom darivanju koje će trajati od 17. prosinca do 22. prosinca. Sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavnicu i možda baš ti osvojiš vrijedne, vesele, šarene i zdrave poklone koje ti je Zdrava Krava pripremila za nadolazeće blagdane

Kako sudjelovati u nagradnoj igri 'Zdrava Krava daruje za Božić'?

Pravo sudjelovanja imaju svi posjetitelji portala www.zdravakrava.24sata.hr koji u razdoblju trajanja nagradne igre pronađu igru na www.zdravakrava.24sata.hr, te ispune prijavnicu upisujući svoje ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona. Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem prijava. Nepotpune prijave ne ulaze u izvlačenje.

Nagradna igra će trajati pet dana, od 10 sati prvog dana do 10 sati sljedećeg, a svaki dan imaš priliku osvojiti različite poklone. Izvlačenje nagrada održavat će se svaki dan u 10 sati slučajnim odabirom putem računala, nakon čega će u posebnom članku biti objavljan imena sretnih dobitnika. Dobitnici će biti obaviješteni o nagradama i putem telefona ili e-maila.

Pogledaj tko su sretni dobitnici!

Detaljnija pravila nagradne igre pročitaj ovdje.

Pogledaj kakve smo ti darove pripremili u prvom krugu nagradne igre, koje možeš osvojiti od petka 17. 12. do subote 18.12. u 10 sati:

Wellness vikend za dvoje u hotelu Aurora (za jednog čitatelja)

Jedan sretan čitatelj zdravekrave.hr da dar će dobiti wellness vikend za dvije osobe u hotelu Aurora u Malom Lošinju.

Comfort Zone Spa & Wellness Aurora wellness je u kojem priroda liječi! Mediteranski koncept i holistički pristup uz uporabu autentičnog otočkog bilja izdvojili su wellness hotela Aurora u jedinstveno mjesto gdje stoljetna priroda liječi. Upravo zbog takve kvalitete, u nepune dvije godine rada, wellness je dobio vrijedno priznanje u kategoriji '' Upotreba preparata od autohtnog ljekovitog bilja Hrvatske u Beauty/ Spa wellness programima'' koje dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija.

Smješten u srcu Sunčane uvale na Lošinju gdje se u zraku miješa miris kristalno čistog mora, stoljetne borove šume i aromatičnog bilja, [Comfort Zone] Spa & Wellness Aurora pruža nezaboravne trenutke opuštanja, ugode i zdravlja.

Više info: www.losinj-hotels.com

Hrana za ljubimce

Garden poklon bon za Yarrah organsku hranu za kućne ljubimce (za pet čitatelja)

Yarrah je pionir u proizvodnji organske hrane visoke kvalitete za četveronožne kućne ljubimce. Njihova jedinstvena formula pseće i mačje hrane koja se temelji na organski uzgojenom mesu i povrću s dodacima prirodnih ''biotika'' poput alge spiruline, cikorije ili omega 3 i 6 masnih kiselina, osigurava ljubimcima vitalan, dugovječan život.

U Gardenu možeš pronaći Yarrah suhu hranu - krokete, pripremu za juhe, konzerviranu vlažnu hranu ili grickalice za pse i mačke.

Svi proizvodi, izuzev grickalica, cjeloviti su obroci što znači da hrana sadrži sve potrebne hranjive tvari za zdravlje kućnih ljubimaca.

Više info: www.mojgarden.hr

Paket Mozaika knjiga

Obiteljski božićni paket Mozaika knjiga (za 5 čitatelja)

Mozaik knjiga je za tebe pripremila obiteljske poklon pakete knjiga: Božić dolazi, Božićna kutija, Guernica, E-istraživač - svemirski letovi, E-istraživač- Zemlja.

Donosimo ti kratki pregled knjiga...

Knjigu 'Božićna kutija' autor Richard Paul Evans zamislio je kao osobni izraz ljubavi prema svojim dvjema kćerima Jenni i Allyson. Otkad je izdana, više je od sedam milijuna ljudi dirnula čarolija "Božične kutije", blagdanskoga klasika koji je omiljen u naše doba kao što je "Božična priča" bila u Dickensovo.

Čarobna knjiga o božičnim običajima 'Božić dolazi' bit će ti dragocjena pomoć, a ujedno i dobar poklon za nadolazeće blagdane.

Guernica od Dave Bolinga je dirljiva pripovijest o hrabrosti, izdržljivosti, ljubavi i umjetnosti koja te neće ostaviti ravnodušnim.

E-istraživač - Zemlja je bogato ilustrirani priručnik, unikatna je kombinacija knjige i ekskluzivne internetske stranice, koju je kreirao Google, a omogućuje mladima da istraže planet Zemlju.

U priručniku od Iana Grahama, E-istraživač - svemirski letovi saznati ćeš sve o povijesti raketa, prvim satelitima, svemirskim programima i životu u svemiru.

Više info: www.mozaik-knjiga.hr

Nikel serum protiv bora

Nikel kozmetika: serum za područje oko očiju (za 6 čitatelja)

Serum mladosti za stanice kože, odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

Serum protiv bora oko očiju i usana sadrži biljne matične stanice švicarske jabučne vrste Malus Domestica koje se ubrajaju među najbolja prirodna sredstva za samoobnavljanje i pomlađivanje.

Kora zelene jabuke Malus Domestice poznata je po svojoj dugotrajnoj napetosti, ali i po sposobnosti da se nakon zarezivanja, sama obnavlja.

Jedna kap seruma se nanese dva puta dnevno (ujutro i navečer) ciljano na područje oko očiju i mimičke bore oko usana, a potom se nanese uobičajena krema.

Ovaj proizvod dobio je prestižne nagrade za inovativni, prirodni proizvod.

Više info: www.nikel.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.