Ljepota i relax 14. ožujka 2014.

Zdravi ritual za dobro jutro

Ritualkuceu
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdravi ritual za dobro jutro gdje koncentracijom i osluškivanjem sebe potičete ključne procese u svojem tijelu te se kroz tri minute posvećujete sebi i svojim mislima, novitet je koji su Terme Tuhelj predstavile svojim gostima. 3-minutni ritual kuće zdrava je navika za početak dana

Jednostavno je, zabavno, ne oduzima previše vremena jer ga možeš izvoditi bilo gdje, u hotelskoj sobi, na recepciji hotela, na bazenu, bitno je samo da se u te 3-minute posvetiš sebi i pozitivnim mislima.

Kruženje vitalne energije

Radi se o pomno osmišljenim vježbama koje potiču kruženje vitalne energije koja aktiviraju sve stanice. Ritual ne zahtijeva nikakvu fizičku spremnost, a nakon samo nekoliko dana, osjećat ćeš se bolje, zadovoljnije i sretnije ćeš krenuti u dan koji je pred tobom. Ritual je namijenjen svim djelatnicima i gostima hotela kako bi se potaknula što bolja međusobna komunikacija te se zato odvija svakog dana u 8:30 h i u 17:30 h.

Ideja ritual kuće je potaknuti djelatnike Terma Tuhelj i sve goste da nauče nešto više o tehnikama opuštanja te da zdravu naviku primjenjuju i kod kuće.

Više informacija pogledaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.