Ljepota i relax Prirodno lijepa 25. kolovoza 2016.

Zbogom mršave noge: novi trend na društvenim mrežama slavi obline

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na društvenim mrežama pojavio se novi trend koji podsjeća da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama. Riječ je o hastagu MermaidThighs pod kojim žene diljem svijeta na Instagramu i Facebooku objavljuju fotografije cijelog tijela ili samo bedara s oblinama.

Uz njihove fotografije stoji #MermaidThighs, a sljedbenice ovog trenda na društvenim mrežama ističu kako je pozitivna stvar umjesto figure modela Victoria's Secreta imati figuru sirene. Želja za pokazivanjem i isticanjem punijih bedara nastala je nakon što već duže vrijeme internetom kruže fotografije žena koje su pod #ThighGap i #ThighGab objavljivale fotografije svojih mršavih nogu ili drugim riječu, s razmakom između skupljenih nogu. Klikni za trikove za lijepe noge u svakoj dobi.

Pogledaj sljedeće objave i presudi sama što ti se čini boljim, #ThighGap ili #MermaidThighs. Također, u komentarima nam ostavi svoje mišljenje o ovim trendovima na Instagramu ili fotografiju svojih seksi bedra.

 

 

All I'm missing is my MERgarita. #mermaiding #mermaid #mermaidlife #mermaidfitness #finstagram #mermaidthighs

A photo posted by Elizabeth Narins (@ejnarins) on

 

Oh my God! Our secret is out, yes, me too, #mermaid - #siren! 😂 🐳 RUSSIA 🇷🇺 #mermaidthighs

A photo posted by Диляра Ильдаровна Ларина (@dilarina) on

 

craving for those legs😱 #trigger #thin #thinstagram #thighgab #skinny #skinnies #ana #mia #ed #edno #eatingdisorder

A photo posted by Skinny angel (@skinnyvoguegirl) on

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      4101979

      Ne volim ni ovakve stapice od nogu vidit ..jezim se ..podsijeca me na bolest jer ovako mrsave noge nisu od treninga nego neuhranjenosti ...a ne volim vidit ni debele noge jer me sve to isto tako asocira na ne brigu o svom vlastitom tijelu ...slažem se da postoje različiti oblici ljepote ..pogotovo one unutarnje ..i ono u sebi trebamo njegovati kao i vanjstinu ..tako da mi je sve ovo glupo ...

    • Default avatar -
      sojica

      Bitno da se zena osjeca ugodno u svom tijelu :-)

    • Default avatar -
      Micika

      Slažem se da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama... Zašto onda poticati prisilan odabir - što ti je ljepše? Svi oblici i veličine su lijepe, ne moram se opredijeliti za samo jedan izbor. Općenito, ne vidim razlog zašto bi itko fotografirao svoja bedra i objavljivao ih na društvenim mrežama!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.