Ljepota i relax 18. rujna 2012.

Wellness oaza za urbanog čovjeka

Wellnessmurad_Bazen1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon preseljenja iz Medvedgradske na prvi kat Sheraton hotela, Murad Centar postao je jedan od najcjelovitijih wellness centara u Zagrebu. Centar njeguje holistički pristup zdravlju i ljepoti, a osim opuštanja u sauni i na bazenima tu su i različiti oblici organiziranog vježbanja

Nova ponuda u Murad Centru

Medicinsko-kozmetički centar Murad postoji već 10 godina, a na zadovoljstvo svojih klijenata, besplatne preglede i savjetovanja o njezi i brizi kože još uvijek radi sa istim djelatnicama (uz proširenje tima) još od samog početka osnivanja. Uz dr.med. Haina Peto-Radiković, medicinske sestre i kozmetičarke koje se brinu o njezi tvoje kože sa Murad kozmetikom, zbog proširenja cjelokupne ponude, moći ćeš se upoznati i sa radom četiri visokoeducirana terapeuta, dva fizioterapeuta i shiatstu terapeuta sa posebnom četverogodišnjom edukacijom. Za masaže i rehabilitacijske vježbe za sva bolna stanja vrata i leđa ili stanja nakon operacija koljena i lomova ekstremiteta, u svrhu jačanja mišića, pobrinut će se fizioterapeuti i diplomirani kineziolog.

Nutricionističko savjetovanje i aqua-aerobic

Individualne vježbe uz fizioterapeuta mogu se provoditi i u bazenu, grijanom na temperaturi od 28°C sa vanjskim sunčalištem na kojem se nalazi jacuzzi. U bazenu se svaki dan od 19.30 održavaju grupe aquaaerobica. Također ono što čini Murad Centar jedinstvenim je i nutricionističko savjetovanje dipl. nutricionistice koja će odrediti pravilnu prehranu potrebnu svakom organizmu te odgovarajuće vježbe i stil života bitan za dobro zdravlje i lijep izgled.

Nakon što dobiješ svoj program vježbanja, nije potrebno ići na drugo mjesto, već se samo prošetati par koraka i već si u teretani posebnoj po svojim Air-machine spravama sa zračnim otporom ergonomski prilagođenim svakom čovjeku individualno. U teretani nisi sama, sa tobom su i fitness treneri koji će ti uvijek rado pomoći, a spremni su i za individualne sate. Za one koje više vole vježbanje i potporu grupe Wellness centar Murad nudi dvoranu za: pilates, jogu, Fat burning, Total Body Workout, Zumbu ,Kiklos, Power Mix, orijentalni ples, Dance, medicinsku gimnastiku i Kettlebell.

Kako je wellness mjesto za opuštanje i uživanje, nakon napornog dana preporučamo opuštanje uma i tijela sa detoksikacijom u saunama od kojih možeš birati između: finske saune sa kromoterapijom i turske parne kupelji sa zvjezdanim nebom. Uz tuševe iznenađenja u prostoru za odmor možeš se poslužiti i čajem po izboru. Zaželiš li se svježeg zraka, iz saune možeš izaći na vanjsko sunčalište u blagodati jacuzzija. Za potpuni doživljaj cijele godine potrebno je izdvojiti 5.095 kn za GODIŠNJU WELLNESS KARTU sa kojom dobivaš neograničeno pravo cijele godine na korištenje bazena, vanjskog sunčališta sa jacuzzijem, sauna, teretane ili grupnih vježba u dvorani (po izboru). Uz godišnju kartu također dobivaš i 6 parcijalnih masaža.

Pilates, yoga, Fat burning, Total Body Workout, Zumba, orijentalni ples, dance, medicinska gimnastika, Kiklos, Power Mix, Kettlebell i aqua-aerobic:

  • 2 X tjedno kroz mjesec dana= 265 KN
  • 3 X  tjedno kroz mjesec dana =315 KN
  • neograničeno mjesec dana = 419 KN

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.