Ljepota i relax 21. siječnja 2013.

Web košarica zdravlja i ljepote

Reklama_In-Kozmifriz
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Webshop je na usluzi građanima korisnicima usluga i proizvoda iz područja ljepote i zdravlja, kao i tvrtkama koje imaju potrebu za opremom, potrošnim materijalom ili uređajima spomenute branše

Novo! Jedinstvena In-kozmifriz web košarica za zdravlje i ljepotu! Potraži proizvode i usluge za zdravlje, ljepotu i njegu tijela iznutra i izvana! Dnevno novi artikli i usluge u košarici! Budite zdravi i lijepi!

Sve na jednom mjestu! Registriraj se ovdje i izaberi nešto za sebe, svoje dijete ili najdraže.

Za bebe: iz košarice in-kozmifriz.com nudimo ortopedske preglede i ultrazvuk kukova za bebe, razni pribor, opremu i dodatke prehrani za bebe.

Sport i rekreacija: pregled i ultrazvuk kod ortopeda, pregledi zbog sportskih povreda, rendgeni.

Lijepo i zdravo tijelo: pedikura, manikura, frizura, masaža, tretmani tijela i lica, rekreativni programi, fitness, joga, zumba, smanjenje kilograma, briga o tlaku, šećeru, masnoći, imunitetu. Kozmetički preparati za njegu kose, lica i tijela, dekorativna i preparativna kozmetika. Vitamini, minerali, dodaci prehrani, čajevi, zdrava hrana, uređaji za pročišćavanje vode i zraka.

Tretmani ljepote: estetska kirurgija usta, nosa, ušiju, bora.

U ponudi je roba/usluga/oprema u službi ljepote lica i tijela, prirodna kozmetika, preparativna i dekorativna kozmetika, dodaci prehrani, zdrava hrana, oprema, uređaji za njegu tijela, lica, kose i poboljšanje zdravlja, alternativni programi pomoći zdravlju, dječji /bebi program, rekreativni i edukativni programi, medicinske usluge - poliklinika za ortopediju, estetsku kirurgiju, dijagnostiku.

Svakim danom košarica nudi sve veću ponudu.

Pozivamo sve proizvođače i trgovce roba i usluga iz oblasti zdravlja i ljepote da nas kontaktiraju na kozmifriz@gmail.com i ponude svoju robu i uslugu. Reklamiraj se na košarici!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.