Ljepota i relax 11. veljače 2016.

Što se događa u tijelu prije bolesti?

Zena-Zdravlje
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svaki aspekt ženskog zdravlja rezultat je uzročno posljedičnih veza između tijela, emocija i uma. No razumijemo li doista koliko je jaka ta povezanost? Koji su mogući uzroci oboljenja? Što se događalo u našem tijelu puno prije nego se pojavila bolest? I još važnije, kako se vratiti u stanje mira, kako prepoznati poruke tijela na vrijeme, prije nego simptomi prerastu u bolest te što kad je bolest već tu?

Radionica ''Žensko zdravlje na holistički način''

Kad žene dobiju potrebne informacije te promjene životne okolnosti koje su ih dovele do zdravstvenih tegoba, one ozdravljuju brže i na više razina te uz puno manje medicinskih intervencija. Na ovoj radionici učit ćemo o tome kako doista funkcionira povezanost tijela, uma i duha, kako dolazi do neravnoteže, o čakrama i njihovoj povezanosti s hormonskim sustavom, o utjecaju uma na svjesnoj i podsvjesnoj razini, a sve to u odnosu na žensko zdravlje.

Naučit ćemo konkretne tehnike i vježbe koje nam mogu pomoći u osvještavanju tijela i vraćanju mira te dobiti korisne savjete za iscjeljivanje učestalih ženskih zdravstvenih tegoba. Osimo toga, učit ćemo kako koristiti aromaterapiju i eterična ulja u tretiranju čestih upala, cistitisa, gljivica, PMS-a, amenoreje, dismenoreje, endometrioze. Zato dođi na radionicu u subotu 20.02.2016. od 10:00 do 13.00 u Zivia holistički centar zdravlja. Na radionici se mogu kupiti Aromateka proizvodi uz 20% popusta.

PMS otkriva što te tišti.

Više informacija i rezervacije na: info@ziviastudio.com

Petra Brzović, kolumnistica portala Zdrava Krava, certificirana je učiteljica joge, certificirana aromaterapeutkinja, doula, klinička i transpersonalna hipnoterapeutkinja i terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje po metodi Fertile Body. Kontinuirano se educira i prati najnovija svjetska istraživanja na području Mind&Body medicine. Vodi radionice te individualno radi sa ženama kojima pomaže naći i razriješiti uzroke oboljenja te potaknuti iscjeljenje iznutra.

Potraži informacije o cijenama i rezervaciji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.