Ljepota i relax 12. rujna 2016.

U KNAP-u upisi na radionice i programe za sve uzraste i generacije

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nova školska godina je tu, a s njom dolazi vrijeme da odaberemo nove slobodne aktivnosti. U Centru kulture na Peščenici – Centru KNAP u tijeku su upisi u kreativne radionice i programe za sve uzraste i generacije.

Kao i svake godine, i ove jeseni pripremili smo velik izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, jezičnih, glazbenih, ali i nekih potpuno novih i jako zanimljivih! Plesači će moći izabrati između Ritmike i baleta, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, MTV Jazz-a, Hip – hop-a i Break dance-a za djecu, mlade i odrasle, te satova društvenih i latinoameričkih plesova.

Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance, Afro Fusion, Afterworkout i Body and Mind radionica koja spaja tehnike Yoge, Thaichia i Pilatesa. Za naše najmlađe polaznike tu je plesna radionica - Minići i engleska igraonica – Dreamland, gdje uz igru maleni mogu naučiti svoje prve engleske riječi.

Ljubitelji likovnih tehnika mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike, tradicijskog veza, a za djecu tu je likovna radionica za male i one malo veće. U Dramski studio mogu se upisati djeca od prvog razreda osnovne škole, srednjoškolci, studenti i odrasli, a za ljubitelje glazbe pripremili smo novu koncertnu sezonu, ali i odličnu radionicu gitare u koju mogu doći početnici, ali i oni koji već ponešto znaju od svirci.

Nastavljamo i s našim besplatnim programima. Kreativna familija održavati ponovno od kraja listopada, a besplatna glazbena radionica za najmlađe - Klavirčica od studenog. Održati će se još jedan ciklus Anime -  besplatne radionice animacije za školsku djecu, a besplatan program društvenih plesova - Zaplešimo zajedno, ove školske godine održavati će se za učenike osnovne škole Žitnjak. Također, pripremamo besplatna predavanja za građanstvo na temu Parmakulture i Zelenih korvova, kao i savjetovanje za roditelje o unaprijeđenju strategija učenja za djecu.Uz spomenuto savjetovanje roditelji će moći svoje školarce uključiti u radionicu - Kako učiti, kako bi naučili bolje i jednostavnije savladati školsko gradivo.

Sve informacije o radionicama ili programima mogu se saznati na www.knap.hr, tel: 01 23 03 122, e-mail centar@knap.hr ili u Centru KNAP u Ivanićgradskoj 41a, svakim radnim danom od 9 do 16h.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.