Ljepota i relax 03. svibnja 2012.

Idealan odmor u hotelu vitalnosti

Odmor450X300
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Početkom lipnja, prvim će gostima svoja vrata otvoriti novo uređeni Vitality Hotel Punta u čiju je obnovu uloženo preko 12 milijuna eura. Novi Hotel, poseban po atraktivnom položaju u oazi ljekovite, miomirisne prirode, osmišljen je kao idealno mjesto za opuštanje od stresa te revitaliziranje duha i tijela kroz sinergiju prirodne i gastronomske, wellness i sportske ponude

Cjelovito življenje počinje na Lošinju

Sve užurbaniji način života u zagađenim gradskim sredinama uzrokuje pojavu najvećeg neprijatelja čovjekovog zdravlja – stres. Nepravilna prehrana, premalo kretanja, nezdrave navike ostavljaju sve veće posljedice na modernog čovjeka.

Svjesni ove problematike suvremenog načina življenja, osmislili smo mjesto gdje ljekovita priroda već preko 120 godina liječi i ozdravljuje, mjesto gdje se jednako tijekom vikenda ili dužeg odmora možeš opustiti, pročistiti, postići unutarnju ravnotežu, steći zdrave navike te započeti cjelovito življenje.

Vitality Hotel Punta, koji je smješten u Velom Lošinju, mjesto je gdje ćeš upoznati samoga sebe. Početkom lipnja, novo uređeni hotel otvorit će svoja vrata prvim gostima, a u obnovu, dokategorizaciju i repozicioniranje uloženo je preko 12 milijuna eura. Novi Hotel, poseban po svom atraktivnom položaju u oazi ljekovite, miomirisne prirode, osmišljen je kao idealno mjesto za opuštanje od stresa te revitaliziranje duha i tijela kroz sinergiju jedinstvene prirodne i gastronomske, wellness i sportske ponude.

Miris borove šume i mora

Hotel raspolaže s 219 prostranih, moderno opremljenih, udobnih soba i 16 apartmana s pogledom na jedinstveno prostranstvo Kvarnera, dalmatinskih otoka i velebitskog lanca ili bogatu, stoljetnu borovu šumu. Gosta dočekuje košara svježeg voća na dolasku, izbor prirodne kozmetike bez konzervansa, sintetskih mirisa i parabena, torba s ručnicima za plažu, Wi-Fi, bogati mini-bar te poklon pri odlasku.

Od posebno osmišljenih sadržaja, Vitality Zona će ti nuditi paletu aktivnosti namijenjenih uživanju i postizanju osobnog zadovoljstva kroz relaksaciju duha i tijela.

Opusti duh i tijelo

Sinergija tijela i prirode postizat će se kroz programe body tehnike patentirane od strane vrhunskih sportskih stručnjaka PBS Centra sportske izvrsnosti iz Zagreba. Ljekovito, miomirisno otočko bilje koristit će se u aromaterapeutskim i wellness tretmanima, a gost će moći sudjelovati i u edukativnim aromateraputskim radionicama Studia Laurus, pod vodstvom vrsne aromaterapeutskinje Ana Marije Pažin. Iuvena – studio za njegu lica i tijela je mjesto gdje će vrhunska prirodna kozmetika i holistički pristup terapeuta svakome gostu vratiti ljepotu i vitalnost.

Vitality Zona nudi ti dodatno opuštanje kroz kompleks unutarnjih i vanjskih bazena s morskom vodom, sauna, jacuzzija i relax prostora. Liječnička ordinacija i stomatološki studio također su na raspolaganju.

Otočki gastro užici

Gastronomska ponuda u kojoj obiluju najkvalitetnije otočke namirnice nadopunjuje vitality koncept i pruža dodatno iskustvo i doživljaj Lošinja. Tako ćeš moći uživati u cjelovitim obrocima pripremljenim po tradicionalnim recepturama. Bogatstvo okusa i mirisa dolazit će i iz prostranih vrtova Hotela gdje će se uzgajati aromatično i ljekovito bilje, sastavni dio otočke kuhinje. Povrh toga, makrobiotički, vegetarijanski, bezglutenski specijaliteti te izbor ekoloških namirnica zaokružit će ponudu restorana i barova Vitality Hotela Puna.

Hotelski dućan – Puntique mjesto je gdje će gostu svakodnevno na izboru biti velika ponuda domaćeg i stranog tiska, jedinstvenih otočkih proizvoda i suvenira. Vitality Hotel Punta je pet friendly te prihvaća kućne ljubimce, uz predhodnu najavu pri rezervaciji smještaja.

Vitality Hotel Punta mjesto je gdje ćeš, u okrilju netaknute prirode i uz posebno osmišljenu ponudu, upoznati samog sebe, steći nove navike i uživati u cjelovitom življenju!

Više informacija potraži na www.lošinj-hotels.com/hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.