Ljepota i relax 11. lipnja 2012.

Tretman osmozom za ravan trbuh

Lpg3
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Moderan način života sve češće uzrokuje stvaranje masnih naslaga na kritičnim zonama kao što su trbuh, stražnjica i bedra. Zašto ne bi ove sezone isprobala tretman ultrazvučne inverzne osmoze u LPG EndermoSpa centru te se riješila masnih naslaga na brz, učinkovit i siguran način?

Tretman ultrazvučne inverzne osmoze je najnoviji tretman na koji možeš otići u LPG EndermoSpa centru. Ova sigurna, brza i efikasna metoda mršavljenja je u potpunosti prilagođena pojedincu. 'Individualan pristup obuhvaća prilagodbu tretmana i popratne ponude kako bi rezultati bili što bolji i brže vidljivi. Tako u LPG EndermoSpa centru, osim tretmana inverznom osmozom, možeš dobiti nutricionističko savjetovanje, program vježbanja i LPG tretmane zatezanja i oblikovanja koji će tvoju figuru dovesti do savršenstva', kaže Dona Sokolić, voditeljica LPG EndermoSpa centra.

Uređaj memorira podatke svakog klijenta

Prije samog tretmana osmozom, pomoću adipometra (uređaja za ultrazvučno mjerenje potkožne masnoće) se mjeri količina masnog tkiva koju već imaš u svom tijelu. Uređaj memorira podatke svakog pojedinog klijenta i na taj način možeš pratiti svoj napredak iz tretmana u tretman.

U LPG EndermoSpa su nam detaljnije objasnili na koji način ovaj tretman uzrokuje gubitak masnih naslaga: 'Ultrazvučna inverzna osmoza mijenja permeabilnost membrane adipocita na neinvazivan način i time omogućuje otpuštanje masnoće iz masnih stanica. Smanjuje se volumen adipocita, a masnoća se odstranjuje uobičajenim metaboličkim putevima. U svaki tretman uključena je i LPG limfna drenaža koja učinkovito potiče odstranjivanje metaboličkog otpada.'

Voditeljica centra Dona Sokolić objašnjava kako su upravo LPG tretmani oblikovanja i zatezanja iznimno bitni jer se osim na gubljenju centimetara ultrazvučnom inverznom osmozom radi i na zatezanju viška kože. Rezultati u vidu gubitka nekoliko centimetara vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Kako izgleda tretman?

Tretman traje do 45 minuta i potrebno ga je ponavljati svakih deset dana. Između dva tretmana obvezne su i dvije limfne drenaže (sastavni dio paketa), a za optimalan rezultat, ovisno o fiziološkim osobinama klijenta, potrebno je od 3 – 10 tretmana.

Prije početka tretmana provodi se evaluacija u vidu razgovora, pregleda tijela, kreiranja tijeka tretmana s obzirom na tvoju morfologiju, problematiku i životne navike. Početno mjerenje vrši se već spomenutim adipometrom - ultrazvukom kojim se mjeri količina masnoće u tvom tijelu i dobiva stvaran uvid u količinu i lokaciju potkožne masnoće. Uz evaluaciju možeš odabrati i besplatno nutricionističko savjetovanje.

Tijekom tretmana osmoze svaka zona se tretira 15 minuta s tri različite tretmanske glave (konkavna, konveksna i ravna) koje prodiru u tkivo na različitim dubinama. Tu je od neizmjerne koristi mjerenje adipometrom jer tretmanska glava se bira prema izmjerenoj dubini masnoće. Samim tretmanom ultrazvučne inverzne osmoze smanjuje se volumen adipocita (masnih stanica).

U svaki tretman osmoze uključena je i limfna drenaža koja se izvodi LPG uređajem. Limfna drenaža pomaže u poticanju mikrocirkulacije i odstranjivanju metaboličkog otpada nakon tretmana osmoze.

 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
   magdalena_24

   Super tretman, baš bi mi dobro došao jedan ovakav prije ljeta i skidanja u kupaći kostim!

  Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.