Ljepota i relax Prirodno lijepa 21. veljače 2018.

Video recenzija: Prirodna maskara i ruž na testu redakcije

Foto: Terezija Jerković Bjelajac
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prošli sam tjedan isprobala prirodnu kozmetiku i provjerila kakav utjecaj ostavlja na našu kožu, je li uistinu njegujuća i može li dati sve što jedan kvalitetni make up obećava. alverde maskaru i ruž koristila smo tjedan dana i oduševila se rezultatima.

Provjeri kako je prošao test u videu, a slijedi i recenzija!

Crna XXL Volumen maskara dm-ove linije prirodne kozmetike alverde, kao i color&care ruž u 'berry' nijansi ne sadrže nikakve štetne kemikalije, alergene, niti su testirani na životinjama tako da su u potpunosti blagi za kožu, i ne ostavljaju nikakav utjecaj na okoliš. 

 | Author: Terezija Jerković Bjelajac Foto: Terezija Jerković Bjelajac

XXL Volumen maskara izuzetno je kremasta i ne ostavlja grudice na trepavicama. Ne iritira oči, pa je savršena i za osobe koje nose leće.

Sadrži dva moćna sastojka, a to su fito kolagen i bambusov ekstrakt.

Fito kolagen ili fitohormoni, služe kao biljna zamjena za sastojke životinjskog porijekla u kozmetici, koji mogu uzrokovati alergijske reakcije. Zbog antialergenskog djelovanja, koriste se i u tabletama te kremama za njegu i protiv starenja kože. Upravo zato što su u njegovom sastavu, krastavac se preporučuje u njezi kože kroz izravnu konzumaciju te pripremu različitih hranjivih maski. 

 | Author: Terezija Jerković Bjelajac Foto: Terezija Jerković Bjelajac

Color&care ruž upravo će ti dati sve iz svoga naziva - lijepu boju i prekrivenost te njegu usana. 

Kada ga naneseš, nećeš osjetiti 'težinu' ili suhoću na usnama koje možeš doživjeti s drugim ruževima. Njeguje usne poput balzama, pa neće biti onih pukotinica od suhoće na usnama u kojima se nakuplja višak ruža.

Iako djeluje kao njegujući balzam na usne, color&care dat će ti i postojanu boju koju nećeš morati često obnavljati. 

'Berry' nijansa koju sam koristila je idealna za sve one koji nemaju puno vremena niti volje za šminkanje, tj. iscrtavanje usana s olovkom i nanošenje kistićem, što oduzima puno truda i minuta.

Samo ga naneseš, a ne moraš pretjerano paziti da ne prijeđeš izvan granica usana jer se lako popravi štapićem za uši, vaticom ili vrhom prsta i ne ostavlja mrlje. Njegova nježna, ružičasta nijansa se uklapa uz svaki prirodni look, bilo make up-a ili odjeće. 

Daje i lagani sjaj na usnama, ali ne prejak pa ga osobe s tankim usnama mogu koristiti bez straha da će ih učiniti manjima. 

 | Author: Terezija Jerković Bjelajac Foto: Terezija Jerković Bjelajac

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.