Ljepota i relax 15. listopada 2015.

Tretmani u vodi za opuštanje zglobova

Stoop-Usp
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Jesen je razdoblje kada je potrebno vratiti tijelo u balans. U Termama Tuhelj pomogli su nam novim tretmanima, naučili nas nešto novo i savjetovali nas kako zdrave navike prenijeti u svakodnevan život", otkrili su Andrea Andrassy i Mario Valentić 

Dovedi organizam u balans

Vrlo je važno ući u jesen potpuno spremni po pitanju ljepote, zdravlja i kondicije. Svaka smjena godišnjih doba donosi nove uvjete zbog kojih treba prilagoditi cijeli organizam. Dugotrajna izloženost suncu i morskoj vodi tijekom ljeta, iako nama godi, donekle predstavlja stres za kožu koja pamti sve ekstremne uvijete, što se u konačnici i vidi na samoj koži. Nepravilna prehrana, užurban način života, premalo fizičkih aktivnosti kao i malo slobodnog vremena, utječe na cijeli organizam.

U Termama Tuhelj formirali su nekoliko odličnih programa i novih wellness tretmana koji će ti uvelike pomoći u vraćanju organizma u balans. Osim novih jesenskih programa u Svijetu sauna u kojima možete uživati u programima grožđem, mentom, termalnim blatom, čokoladom, u SPAeVITA centru otkrit ćete nove tretmane i masaže: masaža Kalma, Magic face, masaža Shiatzu i Anđeoski dodir vode. Na Vodenom planetu, gosti mogu doživjeti razne vježbe u vodi s fizioterapeutom na temelju kojih mogu naučiti koliko je važno kretanje u vodi, a ponudom vitalne hrane i naučiti više o zdravim namirnicama, začinima i hladno prešanim uljima.

Anđeoski dodir vode

Shiatzu masaža je istočnjačka masaža koja dovodi u ravnotežu kretanje životne energije. Masira se pritiskom prsta na određene teške na taj način se budi skrivena energija u tijelu. Anđeoski dodir vode objedinjuje ljepote reikija, refleksoterapije stopala, joge, akupresure i shiatsu tehnike. Koncept masaže, istezanja, vježbi dubokog disanja kao i kontrole mišićnog i mentalnog tonusa u samom termalnom bazenu. Andrea o Anđeoskom dodiru vode: "Masaža je pravi ples u bestežinskom stanju koji opušta svaki napeti zglob, ligament i mišić. Baš anđeoski kakav je i sam naziv!"

Mario o Shiatzu masaži: "Odlična kombinacija Tajlanda i Japana nakon koje se osjećaš odlično. Dobra kombinacija istezanja te otvaranja nakupljenih čakri skrivene energije u tijelu. Terme Tuhelj puno rade na učenju gostiju zdravim navikama što je dobra odskočna daska za dalje jer kod mijenjanja navika bitna je podrška."

Više o novim tretmanima i masažama pogledaj ovdje

A za potpuno opuštanje uživaj u zdravoj hrani.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.