Ljepota i relax Wellness 23. svibnja 2017.

Tajna američke legende Cher: Kako izgledati vrhunski i u 72. godini?

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na nedavno održanoj Billboard Music Awards ceremoniji, sve su oči bile uprte u sedamdesetjednogodišnju legendarnu američku pjevačicu Cher koja je, osim glasom, sve prisutne oduševila i stasom i pojavom.

Kako unatoč dobi i bolovanju od Epstein - Barrova sindroma izgleda tako dobro, Cher objašnjava jednom jedinom riječju: tjelovježbom. Tako je s publikom Billboard Music Awardsa podijelila informaciju da može odraditi petominutni plenk, čime se može pohvaliti rijetko koja dvadesetogodišnjakinja, a kamo li žena u sedamdesetima, prenosi Health.

 | Author: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Mnogo tjelovježbe i zdrava prehrana

"Vježbam pet puta tjedno. To je nešto što oduvijek radim i ne planiram prestati jer zbilja uživam u tome. Nisam veliki ljubitelj mesa i uglavnom se hranim voćem i povrćem, dakle zbilja zdravo, izuzev deserata, na koje sam slaba. Alkohol izbjegavam, pijem ga vrlo rijetko i malo. Faktor dobi za moju trenericu ne igra ulogu i nimalo me ne štedi", ispričala je za magazin HELLO!

Smršavi i oblikuj tijelo u 12 tjedana

 | Author: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Priznaje da održavanje forme postaje teže s godinama, ali vrlo je strastvena kada je u pitanju isprobavanje novih stvari i savladavanje novih aktivnosti ili sportova: "Moraš raditi dvostruko više u ovoj dobi, stalno biti u teretani, ali ja to volim. Oduvijek sam sportski tip, kao mlada sam igrala razne sportove, a sada učim surfati", otkrila je za E!

Kako učinkovito stanjiti listove i bedra?

Bila je ovo jedinstvena prilika da publika uživa u njenoj izvedbi, budući da je prestala nastupati prije desetak godina, kada joj je dijagnosticiran Epstein - Barrow sindrom. Riječ je o virusnom oboljenju koje razara unutarnje organe i uzrokuje kroničan umor. Sindrom je nelječiv, ali simptomi se mogu držati pod kontrolom zdravim načinom života i prehrane.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.