Ljepota i relax 28. ožujka 2014.

Posebne pogodnosti za Sretne snove

Sanu
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Happy Dreams je sastavni dio firme Hilding Anders i jedan je od vodećih maloprodajnih lanaca u regiji specijaliziranih za prodaju madraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja. Proizvodi koje nudimo na tržištu u vlastitim salonima ili kod opreme za turizam prilagođeni su potrebama naših kupaca i zaštićene su robne marke

Brza isporuka i povoljne cijene

Većina artikala proizvodi se u našim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj, prema najvišim svjetskim standardima kvalitete. Naše proizvode karakterizira:

  • privlačan izgled
  • funkcionalnost
  • visoka kvaliteta
  • povoljne cijene
  • brza isporuka

Tijekom dosadašnjeg rada otvorili smo maloprodajne salone u Šibeniku, Trogiru, Crikvenici, Osijeku, Zadru, Rijeci (3 salona), Splitu (2 salona), Kaštel Sućurcu, Bjelovaru, Karlovcu, Požegi, Sisku, Makarskoj, Varaždinu, Velikoj Gorici, Poreču i Zagrebu (4 salona), a uskoro planiramo otvaranje novih salona diljem Hrvatske.

Poseban popust u travnju

Vrijeme uoči početka svake sezone turistički djelatnici koriste za ulaganje i obnovu svojih smještajnih kapaciteta i obogaćivanja ponude s ciljem kvalitetnog odgovora na potrebe i želje zahtjevnog turističkog tržišta. Happy Dreams je i ove godine pripremio posebnu ponudu programa za spavanje i može ti pomoći u pripremi i realizaciji predstojeće turističke sezone, a program je prilagođen potrebama najvećeg broja gostiju koji tijekom godine borave na našoj obali ili na kontinentu.

Uz to na sve artikle iz ove posebne ponude za opremu turističkih soba tijekom travnja odobravamo 10 posto dodatnog proljetnog popusta. Pri tome uz minimalan trud i mrvicu znanja možeš osvojiti neku od vrijednih nagrada, jer u sljedeća tri tjedna imaš priliku odigrati web kviz i osvojiti jednu od fantastičnih nagrada iz Happy dreams asortimana.

Kviz možeš odigrati ovdje

Više informacija o Happy Dreams akcijama, ponudi i aktualnim sniženjima pogledaj na www.happy-dreams.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.