Ljepota i relax 16. svibnja 2016.

Kako očistiti svoje čakre?

Cakra4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš shvatiti zašto ti se neke stvari stalno iznova događaju (ili ne događaju), zašto te muče određene zdravstvene tegobe, kako stvoriti harmonične odnose i privući obilje u svoj život – onda je vrijeme da saznaš više o čakrama!

Gošća: Petra Brzović, klinička i transpersonalna hipnoterapeutkinja, Srijeda, 18.5. u 19 sati ,Makronova, Ilica 11/1 Ulaznica: 20 kn. Na predavanju te očekuje promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova, uključujući i novi naslov Tijelo i um, Istok i Zapad: Istočnjački sustav čakri i zapadnjačka psihologija kao put do cjelovitosti.

Čakre - veza između našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta

Najčešće pitanje koje ljudi postavljaju jest kako na jednostavan način ''očistiti svoje čakre''. No najprije je nužno razumjeti što su čakre i što govore o nama. Čakre su niz od sedam energetskih portala između našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta čijim povezivanjem postajemo cjeloviti i usklađeni – duhovno, mentalno, emocionalno i tjelesno. Kako koristiti sustav čakri kao oruđe za dijagnosticiranje i iscjeljivanje i bolje razumijevanje svega što nam se događa u životu – na razini tijela, psihe, emocija i duhovnosti – saznat ćeš na ovoj Planetopijinoj srijedi! 

Promjene počinju iznutra

Naša gošća, terapeutkinja Petra Brzović, govorit će o svakoj pojedinoj čakri i njezinoj povezanosti sa svime što nam se događa u životu. Svaka neravnoteža u našem fizičkom tijelu povezana je s okolnostima u kojima živimo, vezama, poslom, obitelji te našim mislima, emocijama i uvjerenjima. 

Razumijevanje i rad na čakrama donosi promjene koje ćeš najprije osjetiti u nutrini svoga bića, a one će se potom manifestirati na svim životnim poljima! Pridruži nam se zato na novoj Planetopijinoj srijedi, 18.5. u 19 sati i saznaj više o ovoj temi i novoj Planetopijinoj knjizi Tijelo i um, Istok i Zapad!

Petra Brzović je učiteljica joge, aromaterapeutkinja, doula i terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje po metodi Fertile Body, a bavi se i iscjeljivanjem trauma kroz hipnozu. Već dugi niz godina održava transformativne radionice Moć čakri kombinirajući znanje istočnjačke mudrosti i najnovije spoznaje funkcionalne i mind&body medicine. Kontinuirano se usavršava kroz radionice i programe kao što su programi Newtonovog instituta za hipnoterapiju, te radionice dr. Joea Dispenze.

Kolumne Petre Brzović možeš pročitati na Zdravoj Kravi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.