Ljepota i relax Lijepa i blistava koža 30. studenoga 2018.

Odgodi face-lifting i pomladi kožu uz čistu hijaluronsku kiselinu

Foto: Neauvia
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata?

Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka.

 | Author: Neauvia Foto: Neauvia

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja Neauvia Stimulate filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

 | Author: Neauvia Foto: Neauvia

Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga. Tijekom prosinca rezerviraj svoj termin u medicinsko-kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton) za sve tretmane Neauvia filerima i ostvari poseban popust pri plaćanju. Akcija traje od 10. do 31. prosinca, a odnosi se na 20% popusta na redovnu cijenu za gotovinsko plaćanje te 10% popusta za kartično plaćanje. Također, u tijeku je značajno sniženje cijena za tretmane za gospodu Neauvia Stimulate Men, kojim do 10. prosinca ostvarujete 30% popusta za gotovinsko te 20% popusta za kartično plaćanje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.