Ljepota i relax 05. listopada 2010.

Nivea Visage Aqua Sensation

Nivea_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nivea Visage predstavlja revolucionarni preokret u hidrataciji - novu generaciju Aqua Sensation proizvoda koji Hydra IQ tehnologijom, baziranom na otkriću nagrađenom Nobelovom nagradom, djeluju zajedno sa kožom, aktiviraju hidratacijske kanale i optimalno distribuiraju vlagu unutar stanica kože, točno tamo gdje je najpotrebnija

Aqua Sensation linija od sada sadrži i tri potpuno nove kreme za hidrataciju za njegu suhe i vrlo suhe kože. Svaka žena želi kožu koja izgleda svježe i zdravo, a za to je posebno važno pružiti joj dovoljno vlage.

Utjecaji iz okoliša, stres, premalo sna, nezdrava prehrana i neadekvatna njega, remete metabolizam stanice kože te ona postaje mnogo osjetljivija. Kako bi hidratacija ispunila svoju zadaću, nužno je da vlaga stigne do kritičnih mjesta. Aqua Sensation formule poboljšane novim aktivnim sastojkom Hydra IQ intenzivnom vlagom dopiru do najdubljih slojeva kože i raspoređuju je gdje je najpotrebnije.

Saznaj više.

Saznaj koji je tvoj Hydra IQ i osvoji nagrade.

Sudjeluj u nagradnoj igri na www.NIVEA.hr/aqua. Odgovori točno na pet kratkih pitanja i pokaži koji je tvoj HYDRA IQ! Natjecatelje s najvećim HYDRA IQ-om svaki tjedan nagrađujemo prekrasnim NIVEA VISAGE Aqua Sensation nagradama. Slijedi link www.NIVEA.hr/uzorci i naruči uzorke novih proizvoda te preuzmi 15kn popusta za kupnju novih NIVEA VISAGE Aqua Sensation proizvoda. Budi u prvih deset koji će se prijaviti za primanje NIVEA newslettera i na tvoju kućnu adresu stići će Aqua Sensation iznenađenje!

Za sve dodatne informacije obratite se na NIVEA

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.