Ljepota i relax 29. prosinca 2017.

Nanesi na kožu i isperi: Maslac za kupanje od pačulija

1/2
Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Proizvod koji bi svakako izdvojila i preporučila svima u sljedećoj godini je Tinkturin maslac za kupanje Naranča & Pačuli. Bogati kremasti maslac za kupanje i tuširanje prepun shea maslaca u kombinaciji s eteričnim uljem naranče i pačulija osvojio me na prvu.

Posljednjih godinu dana upravo su maslaci za kupanje kozmetički proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti dan. Zamijenili su mi losione, kreme i maslace za tijelo i uljepšali i ubrzali jutarnju rutinu u kojoj nam baš svaka minuta puno znači. Dva u jedan, tuširanje i hidratizacija kože - može li bolje?

Kako ga koristiti?

Uzeti malu količinu maslaca za kupanje, pod toplom vodom utrljati u tijelo i dobro isprati. Tekstura je jako gusta i bogata, ali se pod toplom vodom brzo topi u rukama i klizi po tijelu. Maslac se lijepo topi pod prstima, a čak se i pjeni. Koža je nakon nanošenja mekana i hidratizirana i nije potrebno nanositi kremu ili losion za tijelo. Ne ostavlja masni trag na robi, a najbolje od svega je što možeš odmah navući svoje omiljene hlače ili haljinu.

 | Author: Maslac je prekrasne roze boje s mirisom pačulija Foto: Maslac je prekrasne roze boje s mirisom pačulija

Svi sastojci su prirodni

Sastojci maslaca su prirodni, bez sulfata i parabena. Proizvod se sastoji od: glicerina, vode, shea maslaca, eteričnog ulja naranče i pačulija. 

Shea maslac djeluje antibakterijski i protuupalno. Pogodan je za zacjeljivanje manjih ožiljaka i rana jer ima regenerativna svojstva. Zbog svojih regenerativnih svojstava pogodan je za zacjeljivanje manjih ožiljaka, rana i opekotina, isušenih usnica, a iznimno pomaže u prevenciji trudničkih strija.

  • Eterično ulje pačulija - egzotično-drvenog mirisa potiče regeneraciju, koristi se za njegu masne kože, kod akni, seboreičnog dermatitisa, ekcema i ožiljaka jer potiče zacjeljivanje. Ima antidepresivna, protuupalna, antiseptička, diuretička i sedativna svojstva zbog čega se njegovo korištenje preporučuje kod stanja kao što su anksioznost i depresija.
  • Eterično ulje naranče - umiruje, stimulira cirkulaciju krvi, potiče čišćenje organizma, te pomaže u razgradnji i uklanjanju celulita.
  • Dolazi u pakiranju od 250 gr / 300 ml

Pačuli je poznat kao prirodni afrodizijak i sastojak prirodnih parfema. Ima umirujuće djelovanje pa se koristi kod problema s kožom i kod živčane napetosti. U ovom maslacu prevladala snažan miris pačulija koji je odličan protiv depresije, ali ako nisi njegov fan i više voliš citrusne mirise, možeš se odlučiti i za Tinkturin maslac od grejpa i limuna.

Uz malu pomoć ovog maslaca za tuširanje i kupanje, svako jutro ćeš se probuditi sa smiješkom na licu.

Zeleni plus:

Ambalaža ovog proizvoda napravljena od 100% reciklirajuće plastike što je čini idealnim poklonom za sve eko-osviještene. Možeš ga naručiti preko Fitzone.

Možda te zanima... Recenzija: krema za lice s pčelinjim otrovom - prirodnim botoksom Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.