Ljepota i relax Hidratizirana koža je lijepa 10. rujna 2018.

Moć hijaluronskih filera, odgodi starenje bez kirurškog zahvata!

Foto: Neauvia
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata? Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju.

Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja hijaluronskih filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

 | Author: Neauvia Foto: Neauvia

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit.

Hijaluronska_Krema Možda te zanima... Hijaluronska kiselina kraljica kozmetike Ljepota i relax
Zena-Murad Možda te zanima... Punjenje bora i usana hijaluronom Ljepota i relax

Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će ti biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

 | Author: Neauvia Foto: Neauvia Neauvia Organic Stimulate filer isprobaj u medicinskom kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton), a rezerviraš li svoj termin tijekom rujna, očekuju te odlične pogodnosti prilikom plaćanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.