Ljepota i relax 01. lipnja 2010.

Punjenje bora i usana hijaluronom

Zena-Murad
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hijaluronska kiselina prirodna je tvar koja se nalazi u svim živim organizmima. Dobiva se u sterilnim laboratorijskim uvjetima, iz biološkog materijala. Obzirom da se ne radi o materijalu životinjskog porijekla, nema opasnosti od alergije. Uloga hijaluronske kiseline u elastičnosti i čvrstoći kože, odnosno stvaranju bora, znanstvenicima je postala zanimljiva kad su otkrili da je u koži djeteta ima mnogo više nego u starijih osoba

To se objašnjava činjenicom da starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, volumen i elastičnost te se javljaju bore.

Proizvodi hijaluronske kiseline, kada su estetski tretmani posrijedi, u organizam se unose putem injekcije, a učinak se u tretiranom tkivu zadržava od osam mjeseci do godine dana, nakon čega se razgrađuju potpuno na prirodan način, bez nuspojava. Kada se injicira, koži daje punoću i volumen. Nije trajni preparat zbog enzima hijaluronidaze koji ju postepeno razgrađuje.

U Murad centru punjenje bora i usana radi liječnica sa višegodišnjim iskustvom u radu sa filerima (hijaluronskom kiselinom) s preparatima u tri gradacije gustoće:

  • Fortelis - za duboke bore i brazde te modeliranje obraze
  • Esthelis - za srednje i manje duboke bore
  • Mesolis - za mezoterapiju lica, ruku i vrata (lifing i duboka hidratacija).

Kako bi tretman bio što ugodniji, osim anestetske kreme koristi se i krio-hlađenje područja koje se puni. 

A s obzirom na različite platežne mogućnosti, u Murad centru nude se svi načini plaćanja, uključujući i rate na sve kartice.

Više info: www.muradcentar.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.